Wpis z mikrobloga

Mircy jaka jest szansa znaleźć robotę wokół komina bez doświadczenia? Wqrwia mnie już robota za biurkiem z coraz to nowymi debilami w totalnie niezorganizowanej firmie. Spróbowałbym pokupkać do żwira przy okazji troche lepiej zarobić. Mam Kat C+E, karta kierowcy, obecnie jeszcze bez kodu 95 bo zmiana przeisów, ale to kwestia myśle dwóch miesięcy. Jakieś firmy godne polecenia, nie będące turbo dziadami okolice Wrocław/Środa Śląska? #transport ’#bekaztransa #zycietruckera
  • 9
@Knurzec9k: bez doświadczenia to najszybszy strzał. Ale fakt, problematyczny temat, bo raz, że na magazynie musisz się męczyć z obsługą a dwa na rozładunkach i odbiorach, których masz w opór. Ewentualnie jak chcesz to na priw wyślę Ci namiar na znajomą firmę, głównie PL-DE i PL-UK no ale to już nie wokół komina. Chyba, że coś tu mają ale wątpię. Firma z okolic Miękini.
@Knurzec9k jak jest teraz z kwalifikacja wstępna ? Kurs zacząłem dawno temu ale moja zajebista firma nie zorganizowała egzaminu. Wczoraj wyrobiłem numer PKZ w wydziale komunikacji, a w Wordzie jeszcze nic nie wiedzą.