@Zordian nie o takie sytuacje chodzi, na zajęciach z angielskiego które mam co tydzień nie potrafię zapamiętać twarzy dziewczyny z którą przez godzinę rozmawiałem. Bardziej mam tak z kobietami niż facetami
@oponiarz: wydaje mi się to dziwne, sam ostatnio spotykam ludzi którzy mówią mi cześć i po imieniu a ja za cholerę nie mogę sobie przypomnieć kim są xD ale jeżeli z kimś nowym gadam to jednak zapamiętam go przynajmniej na ten tydzień do następnych zajęć.
@Pavulenko: poczytaj, miałem znajomego, który na to cierpiał. Nie poznawał nikogo po twarzy. Rozpoznawał ludzi po głosie, ubraniach, charakterystycznej biżuterii, zegarkach, oczywistych cechach typu wyraźna broda, łysa głowa itp. Sam ubierał się zawsze tak samo, albo w bardzo specyficzne ubrania, żeby potem rozpoznawać siebie na zdjęciach.
#przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@Pavulenko: poczytaj, miałem znajomego, który na to cierpiał. Nie poznawał nikogo po twarzy. Rozpoznawał ludzi po głosie, ubraniach, charakterystycznej biżuterii, zegarkach, oczywistych cechach typu wyraźna broda, łysa głowa itp. Sam ubierał się zawsze tak samo, albo w bardzo specyficzne ubrania, żeby potem rozpoznawać siebie na zdjęciach.