Wpis z mikrobloga

@Xefirex: a co mają robić tutaj? xD jakbym mial pieniadze i bezpieczna przeprowadzke do duzego miasta to tez bym uciekł () Nawet jako przegryw lepiej by mi bylo tam niż tu xD
@Xefirex: Bo chcą zaadoptować lifestyle, który widzą na social media u innych popularnych loszek. W małym mieście nie ma dużych galerii handlowych do robienia zakupów w prestiżowych sklepach i ładnych widoków robienia zdjęć. Marzą o życiu w ładniejszym mieście niż w jakimś z dziurawymi chodnikami
@Xefirex: Uczelnie głównie i lepsza, lepiej płatna praca. Jeśli kobieta nie ma wykształcenia albo ma słabe to lepiej jej znaleźć coś w dużym mieście. Facet w takiej np budowlance znajdzie sobie pracę wszędzie
@PomaranczaTesto: Tak ale też jako koleżanka dwóch gości, którzy są mojego wzrostu i którzy to obydwoje w związku są i w związkach bywali. Wiem, że nie uwierzysz i pewnie wyjedziesz z przykładem znajomego karła, który rucha modelki ale to prawda. Wzrost nie jest czynnikiem, który dyskwalifikuje w 100%. Zamykanie się w tej opinii szkodzi tylko tobie
@PomaranczaTesto: Jestem pewna za to, że nie znajdziesz żadnych artykułów naukowych, które będą twierdziły, że mając 165 lub mniej nie masz żadnych szans na znalezienie partnerki. A jeśli jest inaczej to proszę przesłać.

Co do tagu to przecież nie wszyscy tam są niscy. Łączą was inne cechy niż niski wzrost.

Moim zdaniem tak sobie tłumaczysz swoje wszystkie niepowodzenia (nie tylko ty). Wzrostu nie można zmienić to tak najłatwiej.
@PomaranczaTesto: Badania tak nie działają. Gdybyś mówił prawdę to by się znalazły chociaż jedne. To co piszesz zahacza o teorie spiskowe. Ja wiem, że niski wzrost to utrudnienie i nawet tego nie neguję. Twierdzę, że to nie jest dyskwalifikacja.

Mówisz, że są badania potwierdzające blackpill. Skoro są to czemu akurat nie ma takich, które potwierdzają twoją tezę?

A co do 185+ to mając fejka na tinderze bardzo rzadko się osobiście na
@PomaranczaTesto: Czyli potwierdzasz, że badań nie ma, to jest tylko twoje „widzimisie” na podstawie własnych doświadczeń, podczas gdy mój dowód anegdotyczny jest gówno warty. A statystyk też nie ma. Nie ma nic poza twoją opinią, której nie potrafisz udowodnić.

Rynek świń twierdzi co innego

Ty twierdzisz co innego, a dowodów brak, a skoro są to proszę przesłać.

Na tinderze siedzą osoby głównie zdesperowane albo szukające kogoś do ons, fwb. W prawdziwym