Aktywne Wpisy
Atreyu +691
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
badreligion66 +542
https://seekingalpha.com/news/3822085-rolling-coal-could-q1-results-show-accelerating-coal-exports
W dalszej części artykułu zauważono jednak że jeżeli 10% produkcji która idzie na eksport po cenach 280$ się utrzyma to firma zarobi na tym 100 razy więcej.
Podniesie to kapitalizację firmy do 4,5mld $ przy obecnej wycenie 3.5$
@151346136: ciekawe czy na ichniejszym bankierze też #!$%@? że tak tanio sprzedają węgiel na rynku krajowym
@picasssss1: tam pisza, że 4.5b to będzie zysku ze sprzedaży tych 18mt. Nie ze kapitalizacja.
250 USD x 18m = 4.5B USD
Także rakieta może być niewyobrażalna.
300%
O ile to co jest tam napisane ma sens.
Nie zagłębiałem się w te spółkę jakoś mocno jeszcze