Aktywne Wpisy

cocojambo210 +616
To już tydzień jak nie pije (。◕‿‿◕。)

Castellano +307
afery nowego rządu:
-27 ministrów, a nie jak pis 20,
-Marcin Józefaciuk, zwolennik świeckiego państwa poszedł zapalić żydowskie świeczki w ramach solidarności,
-Hołownia kiedyś coś tam napisał o krzyżu,
-Scheuring-Wielgus mówiła, że na studiach buntowała się przeciw komunistom.
A ja oczekiwałem wałków na 70 milionów złotych, wielkich afer przynajmniej raz w tygodniu i plucia wyborcom w twarz...
#sejm #polityka
-27 ministrów, a nie jak pis 20,
-Marcin Józefaciuk, zwolennik świeckiego państwa poszedł zapalić żydowskie świeczki w ramach solidarności,
-Hołownia kiedyś coś tam napisał o krzyżu,
-Scheuring-Wielgus mówiła, że na studiach buntowała się przeciw komunistom.
A ja oczekiwałem wałków na 70 milionów złotych, wielkich afer przynajmniej raz w tygodniu i plucia wyborcom w twarz...
#sejm #polityka

#thinkpad
@Bpnn: X280
@Baero: Lepszy efekt uzyskasz jakbyś zastosował ciekły metal pomiędzy radiatorem a prockiem i GPU. Musisz tylko jakimś neutralnym silikonem zabezpieczyć by ciekły metal się nie wydostał gdzieś na płytę główną. W moim przypadku to paktycznie sprawiło, że w idle wiatrak mi się nigdy nie włącza (t480 z dual heat pipe) a w drugim lapku thinkapadzie tempteratura zeszła średnio o
https://www.reddit.com/r/thinkpad/comments/tyzkdz/weird_experiment_with_thermopads_on_the_cooler_on/
@Kryspin013: ciekły metal trochę się cykam nakładać. Chyba że będę próbował na starszym sprzęcie.
@mlynarz_z_mlynkowa: akurat mój post. Tylko, że akurat na początku wrzuciłem na reddita, a później tutaj :)
@Baero: ja też się cykałem, ale kupiłem silikon do zabezpieczania pcb przed wilgocią i działa to idealnie xd
(a jak już jest to często ludzie wołają chorą kwote albo są z matrycą 1366×768) więc dlatego się rozglądam nawet za T480 z 8GB ram właśnie ze względu rozbudowy do 16GB+