Wpis z mikrobloga

#pracait #gorzkiezale jakze mnie wkuwia praca z kobietami to sobie nie wyobrazacie.

poszedlem do ajti - praca z ludzmi technicznymi, proste zasady mialy byc, pare lat bylo spoko a teraz te kwoki wszedzie i z czasem coraz wyzej. Mowisz typowi "typie masz tu blad" a typ do ciebie "ej stary , blad tutaj, dzieki!" i gitara, mowisz babie ze "typiaro tutaj blad" i uzyjesz nieodpowedniego tonu glosu to przez nastepny tydzien jest obrazona i w tym co robisz szuka najmniejszego miejsca zeby sie przyjbac do malo waznej glupoty.

Kurła dzieci bawic i obiady gotowac a nie do pracy z powaznymi ludzmi. Gdybym mial gwarancje ze nie bede musial pracowac z kobietami i hindusami w zamian zrezygnowalbym z 20% pensji.
  • 6
  • Odpowiedz
@fiir: janush-ex

Przelej mi te 20% jednorazowo, mam dzis dobry humor

@peoplearestrange: shit. a wiec zostaje JanuszSoftPol robiacy dla polskiego publica.
patrzac na zarobki u januszy to paycut bylby 50% nie 20.
  • Odpowiedz
@fiir: może po prostu z kolegami umiesz rozmawiać normalnie, a przy koleżankach się stresujesz i zachowujesz dziwnie?

@KochamKoniki: z kobietami idzie mi niezle - poza praca. Warto dodac ze to nie jest tak ze wszystkie kobiety sa takie - te po politechnikach sa raczej ok. Poprostu baby zdecydowanie czesciej niz mezczyzni nie umieja odzielic emocji od faktow, dopowiadaja sobie i biora wszystko personalnie. Choc mialem kiedys takiego szefa-mezczyzne
  • Odpowiedz