Chciałoby się tak z kimś, mieć na wszystko inne wywalone. Jedynie mieć drugą połówkę i dobrze się z nią bawić. Chyba będzie trzeba się otworzyć na alchemie umysłu i jednak się stymulować. #przegryw
@MG42: chciałbym zaznać życia, i dobrze się bawić z jakąś jedną osobą, mieć na wszystko wywalone. I tak ogólnie myślę czasami coraz poważniej żeby z wykopu i innych miejsc #!$%@?ć
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: a jakie konkretnie kroki podejmujesz w tym temacie? ja miałem większą przerwę od wykopu i lepszej jakości życia mi nie przybyło. no chyba że z tym odejściem z wykopu to taka metafora że już ci nie będą potrzebni internetowi przyjaciele bo będziesz miał ich w realu.
@MG42: nie będę miał, powoli wszystko mnie denerwuje, życie jak życie, raczej nic się nie zmieni. Tak samo nie podejmę żadnych kroków, bo przez ponad ćwierć wieku niczego się nie podjąłem szczególnego. Nawet mi się nie chce, ale fajnie by było mieć inny stan w głowie, coś sobie tam naprawić. Ale to by trzeba było na nowo się urodzić, na niektóre rzeczy jest już za późno. Pociąg odjechał, a ja biletu
#przegryw
@TrzyGwiazdkiNaPagonie: jak chcesz się bawić? ty jesteś taki dynamiczniak że chciałbyś po klubach latać?