Aktywne Wpisy
dlaczego_michau +626
Jestem w Hiszpanii w Walencji na najbardziej turystycznym w tej okolicy nadmorskim bulwarze La Patacona.
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
pearl_jamik +134
I szczucie ,,Chcesz mieć tu drugie Włochy?''
Tak samo wam ruchają mózgi i tym razem.
Może 2 na 10 osób wyciągnęły jakieś wnioski po cyrkach z ostatnich dwóch lat i podchodzą z większym dystansem, przede wszystkim stawiając sami przed sobą jakieś pytania.
Reszta, dalej jak ten patologiczny imbecyl z ostatniej ławki, powtarza klasę.
#wojna #ukraina #polska
@red7000: Dopiero później jak ludzie zaczęli ogarniać farsę, to stało się to memem.
I nie było nigdy czegoś takiego jak zalecenia sanitarne. Miałeś nakazy pod groźbą kar.
Gdzie jest teraz koronawirus? Zniknął?
@Ekspert_z_NASA: Za stosowanie elementów przymusu nie obwiniaj ludzi, którzy te zalecenia wymyślali. Noszenie maseczek w komunikacji miejskiej, aptece, przychodni, czy sklepach spożywczych jest PRZE-ŚWIET-NE i szkoda, że ludzie już przestali to robić, bo ilość aerozolu osiadającego na jedzeniu i dotykanych przez innych elementach jest ogromna. No ale... rąk ludzie też nie myją po toalecie.
@red7000: oo jak pięknie, wszystko ustało, wszystko się zgadza. Ale jeszcze miesiąc temu 3, 4 dawka a najlepiej co miesiąc bo inaczej jesteś #!$%@?Ą, BANDYTĄ, SZUREM, MORDERCĄ I CIEMNOGRODEM.
I koniecznie z roboty #!$%@?ć jak się ktoś zaszczepić nie chce. Żołnierzy tak samo! #!$%@?ć
@red7000: jak już chcesz myśleć, to staraj się używać własnej głowy
@brajanek95: nie interesują mnie twoje urojenia
1. "przez ten kowidowy cyrk już nie wierzę w żadne relacje"
2. powtarza słowo w słowo rosyjską narrację
@Ekspert_z_NASA: przechorowalem covida i mam wrażenie że to właśnie szury ruchają sobie wzajemnie mózgi aby tylko być anty. A po covidzie wzięliście się za wojnę co już kompletnie was kompromituje. Bo o ile przez kiepskie działania rządu ktoś jeszcze mógł wam uwierzyć tak teraz nikt nie bierze na poważnie.
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
propaganda im zaślepiła oczy jak ruskom z których tak się wyśmiewają
@Banek5000: ja też i co w związku z tym?