Wpis z mikrobloga

Tak szczerze to kto teraz na Romka ma isc? Mistrz universal od 582 dni plus nowy pas. W rosterze nie ma aktualnie NIKOGO na tyle wypromowanego zeby legitnie mogl Romka polozyc i zgarnac pasy szczegolnie, ze kazdego mozliwego contendera juz polozyl nawet part timera Cene. No chyba, ze te 2 pojawienia sie SCSA na WMce cos spoileruja ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wwe
#wrestling
  • 5
@misrz_mocy_ognia: Może Wyatt? On teraz jest free agent, podobno bierze się za reżyserkę to dodatkowa kasa mu się kasa. A storyline'owo ma pretekst, to od niego Roman przejął pas choć to Strowman został spinowany co Bray może wypomnieć ( ͡° ͜ʖ ͡°). W między czasie do MR wprowadzą Walte... znaczy Guntera(brrr), Cody wygra jeszcze kilka ważniejszych walk żeby go dodatkowo uwiarygodnić, Balor może przypomnieć że wprawdzie przegrał
@misrz_mocy_ognia: No właśnie to jest problem, Romek jest teraz mocniejszy niż Cena kiedykolwiek, w tej chwili tylko Cody wydaje się realny z powodu hypu, ewentualnie Rollins, no bo Roman nie przegrał z nim chyba nigdy i na RR też przegrał przez DQ
@Nessiteras_rhombopteryx:
Mogę wyjść w tej chwili na ignoranta ale w WWE Japończycy z NJPW się w ogóle nie sprzedają i może te 15 osób fanów indyków będzie się cieszyło. I nie to że ktoś jest smartem nie oznacza że jest zwolennikiem japońskich zawodników i federacji. Ja wiem że gość może być niesamowity w ringu, ale w WWE ringskilsy to rzecz drugorzędna i Nakamura to potwierdza, bo mimo że gość był na
@misrz_mocy_ognia: Mcintyre pewnie teraz na Romka pójdzie, jednak to ze odbierze mu pas jest znikome. Edge raczej nie bo dopiero co został heelem. Lashley załatwił na WMce niepokonanego wcześniej Omosa, no i Lesnar go nie przypiał w EC więc storylinowo ma podstawy do rywalizacji z Romkiem. Jednak nie wiem kto by mógł odebrać mu pas jako ta nowa gwiazda. Theory jeszcze nie, Steiner junior(Bron Breakerr) zbyt zielony. Chyba jedynie jak może