Aktywne Wpisy
Sejmita +48
#pokazmorde
Zdrowie moi fanowie! :3
Zdrowie moi fanowie! :3
kiedys_bede_bogaty +185
mirki pierwszy raz w życiu kupiłem premium buty udało mi się na promocji dorwać proszę o ocenkę
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
#modameska #chwalesie #niebieskiepaski
Na czym zdobył poparcie PIS: Permanentnego opluwania Wałęsy, a w tym samym czasie posiadanie w swoich szeregach "pana" Piotrowicza. Plucie na młodych i postępowych ludzi. Gnębienie przedsiębiorców i tworzenie sztucznych barier w postaci niekorzystnego prawa podatkowego. Nieustanne kłócenie się z UE. #!$%@? pieniędzy na bombelki, nietrafione inwestycje enetgetyczne, łamaniem praw obywatelskich na spółkę z konfą, łamanie praworządności, sranie na obecnego prezydenta USA, kolesiostwo w spółkach państwowych, inflacja (wywołana modelem konsumpcyjnym), obrzydzanie ludziom energetyki odnawialnej, klepanie się z proputinowską patoprawicą (Orban, Le Pen). Tania i obrzydliwa kiełbasa wyborcza w postaci 500+ oraz trzynastek i czternastek. Głoszenie putinowskich haseł wespół z konfą w stylu: "Pedalski i słaby zachód doprowadzi do zniszczenia cywilizacji eurpejskiej". Niszczenie edukacji twarzą Czarnka i ospała reforma wojska (przez 8 lat nic nie zrobili). Zawłaszczenie prasy i mediów, które są prostacką propagandą. Szastanie wartościami Bóg Honor Ojczyzna, przymykanie oka na pseudo marsz niepodległości, ONR, ruchy antyszczepionkowe; które jak się okazuje mają silne powiązania z ruską propagandą.
Wykop obserwuje prawie od początku, konto mam od 2 lat. Pamiętam zachłyśniecie się Korwinem, konfederacją, Cejrowskim, krzywą Laffera i niskimi podatkami, Mariuszem Max Kolonko, JOWami, Kukizem, obrzydzanie UE i śmianiem się z zachodnioeuropejskich wartości i kryzys imigracyjny. Myślę, że powinniśmy wszyscy zrobić rachunek sumienia. Popatrzeć co się dzieje w/na Ukrainie, w jakim kierunku zmierza nasza gospodarka, finanse i społeczństwo.
Teraz najważniejsze. Co osiągnęliśmy jako naród przez te 8 lat? Z czego możemy być dumni?
#4konserwy #neuropa #ukraina #wojna #ewatylman #cejrowski #kolonko #konfederacja #przegryw #incel #inflacja #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@iksboks: Osobiście jestem zdania, że biorąc pod uwagę wypowiedzi Le Pen czy Orbana, którzy zdają się puszczać oko w stronę Moskwy, to w naszym interesie było i jest trzymanie się jak najbliżej USA. Moim zdaniem powinniśmy postawić jedną kartę na jak najlepsze stosunki z Waszyngtonem i zachęcić ich wszelkimi środkami, że warto z nami robić interesy i współpracować, bo jesteśmy konkretnym społeczeństwem. Czy obecny rząd jest w stanie to
Komentarz usunięty przez moderatora