Wpis z mikrobloga

Ktos wie, kiedy do PL zawita Oppo Find x5 Pro? Od czasow Oneplusa 7t Pro, zadna sluchawka mi sie tak nie podobala i nie bylem tak zajarany na premiere, wiem ze ma zawitac do pl dystrubucji ale kiedy?
#oppo
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Turtle1380: No a ja wlasnie kupilem 2 tyg temu 13 pro :D Zrezygnowalem z Oppo kiedy zobaczylem polska cene 6000zl. Nawet s22 ultra czy 13 pro max tyle nie kosztuja, wiec cena to zdrowe przegiecie. Gdyby bylo 5k to bym go wzial, ale 6k dla mnie nie do przyjecia, zwlaszcza jesli wiemy, ze androidy w pol roku potrafia zleciec z ceny te 40%, nie wspominam ile te sluchawki traca np
  • Odpowiedz
@imixiu: 6 tys to faktycznie trochę przegięcie za chińczyka który znając życie dużo straci na wartości w ciągu kilku miesięcy. Ale z drugiej strony jest to chyba obecnie najlepszy telefon do kupienia. Miałem s22 ultra przez kilka dni i był tragiczny, pełno jakiś problemów które nie tylko ja mam ale mnóstwo osób czytając fora. Ip13 wszystko działa ok nie ma na co narzekać ale dla mnie po prostu nudny nie
  • Odpowiedz
@Turtle1380: No ios prosty ale ograniczony, ja mam ipada od grudnia i w tym systemie sie zakochalem, a cena oppo ulatwila mi wybor i wzialem iphona, ktorego mialem juz wziac niecale 3 lata temu, ale wtedy moje serce skradl aoneplus 7t pro
  • Odpowiedz