Wpis z mikrobloga

Moja babcia często ogląda tureckie seriale. Gdy do niej przychodzę, to często leci w tle, a babcia go komentuje. Ostatnio krytykowała główną bohaterkę, która odrzucała prawnika, który jest dla niej dobry, bo wolała jakiegoś bandytę.
Dla porównania moja siostra, oglądając "Ogniem i mieczem", dziwiła się Helenie, że wybrała Skrzetuskiego zamiast Bohuna.
Dwa pokolenia różnicy, a podejście do życia dzieli przepaść.
#przegryw #blackpill
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 23
@Ignite Dla młodych Julek liczy się teraz przygoda i ciemna triada a dla babć wtedy ważny byl spokój kasa i by nie uciekł po zrobieniu dziecka
  • Odpowiedz
@Ignite: jedna marzy o bad boju a druga o beta bankomacie prawniku bo już jej minął szał macicy, a ty dalej wierzysz w jakąś romantyczną miłość mimo że masz pokazane przed nosem do kogo ciągnie samice
  • Odpowiedz
@Ignite: a co innego ma jej powiedzieć xD ? słuchaj wnuczko znajdź sobie jakiegoś frajera co ma kase, potem ojeb go z majątku i wywal z chaty i jesteś ustawiona, o i zapomniałabym w między czasie musisz walić się na boku z chadami czy innymi mokebami. Ja niestety tak nie mogłam bo urodziłam się w opuszczonej przez boga wiosce w czasach głębokiej komuny.
Tobie pewnie nie raz mówiła że znajdziesz
  • Odpowiedz