Aktywne Wpisy
Odmienec +25
Jak tak kochacie ludzia niszczyć życia, rozpowszechniać prywatne dane i nękać, to może zrobicie to z morderca 4 osób? Wiecie, ze nie można stwierdzić po nagraniu z jaka prędkością jechał kierowca? Zobaczcie jak mu wylazł zza słupa w nieoświetlonym miejscu gdzie nie ma żadnego przejścia i jest środek skrzyżowania!!! Nawet najlepszy kierowca by nie zauważyl, do tego dodajmy, ze mogło być cos rozlane i wystarczy 60/70km/h, ale wykopki już wydały wyrok tylko
Caracas +158
Przeglądając internet (wczoraj sobota więc odwyk od neta) zobaczyłem ten wypadek.
Komentarze ludzi to jakiś kosmos. Serio są ludzie którzy uważają, iż wine za wypadek ponosi facet przechodzący przez ulice w miejscu niedozwolonym?
Każdy kierowca - odpowiedzialny kierowca musi w mieście liczyć się z tym, iż na ulice w każdym momencie wyjdzie ktokolwiek (dziecko, pies, kura, świnka morska).
Gdyby jechali zgodnie z przepisami czyli 50 km/h to wszyscy by żyli a facet
Komentarze ludzi to jakiś kosmos. Serio są ludzie którzy uważają, iż wine za wypadek ponosi facet przechodzący przez ulice w miejscu niedozwolonym?
Każdy kierowca - odpowiedzialny kierowca musi w mieście liczyć się z tym, iż na ulice w każdym momencie wyjdzie ktokolwiek (dziecko, pies, kura, świnka morska).
Gdyby jechali zgodnie z przepisami czyli 50 km/h to wszyscy by żyli a facet
Komentarz usunięty przez moderatora
Gdybys mial kase to mozesz zawsze zbadac pozniej dht. Bo malo jest danych z badan krwi co się dzieje z poziomami dht na róznych dawkach.
https://www.reddit.com/r/naturalbodybuilding/comments/evk39w/is_anyone_here_on_finasteride_does_any_of_you/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Co do fina to wiadomo obniża DHT po to go bierzemy, ale w tym samym czasie lekko podwyższa Testosteron (nie mam teraz badania pod ręką ale pamiętam około 10-15% potrafi podnieść). Nie wiem skąd u Ciebie przeświadczenie że obniża się przy braniu fina siła na siłowni, sam tego nie zauważyłem.
Co do libido to trzeba obserwować czy masz jakieś uboki i w jakim stopniu szczególnie że z
@s0ngo_: co ty chłopie #!$%@?... nisko to by było <200. 400 to NORMA
żryj ten fin i przestań płakać
przez rok jadłem 0,5 mg, bo się naczytałem głupot i żałuję, od 5 lat wrzucam 1 mg i jest git
tyle ile obniża fin dht nie ma wpływu na gainsy jeśli chodzi o sport
po 5 latach nie mam żadnych skutków ubocznych, łysienie nie postępuje, wręcz przeciwnie włosy się dogęściły i wyglądają lepiej niż te 5 lat temu, libido mam wysokie chociaż pierwsze 6 miesięcy było niskie
ze względu na