shymon shymon 04.12.2013, 15:50:42 1 Noż cholera, to jakieś jaja są ;_;Przed chwilą zrobiłem zdjęcie prezentu do #wykopoczta, odłożyłem go gdzieś na bok, żeby ładnie obkleić pudełko.Skończyłem - chcę zapakować do pudełka i...GDZIE JA TO JEBNĄŁEM ;|Szukam od 10 minut i nie mam pojęcia, gdzie wcięło :DW mieszkaniu jestem sam i rzuciłem to na pewno gdzieś w pokoju, z którego przez ostatnie 20 minut nie wychodziłem.Albo mam tu poltergeista, albo po prostu #fucklogic ;| Cronox
azetka azetka 04.12.2013, 15:51:48 1 @shymon: Spokojnie, zacznij robić coś innego, przypomni Ci się jak przestaniesz o tym myśleć. :D szoorstki
shymon shymon 04.12.2013, 15:53:56 0 @blondeblossom: Nie, bo głodny jestem ;;Ale z pokoju na pewno nie wychodziłem...@azetka: No właśnie zacząłem...sprzątać ;_;
shymon shymon 04.12.2013, 15:59:33 2 @blondeblossom: @azetka: Rzuciłem na łóżko i wpadło pod kołdrę... azetka blondeblossom
shymon shymon 04.12.2013, 16:03:09 0 @azetka: No samo ;PBo ja na tyle leniwy jestem (a do tego mam spore wyro), że tej kanapy nie rozkładam i śpię po prostu na połówce i pewnie rzuciłem tym prosto w oparcie i się schowało pod kołdrę w nieładzie ;_;
dzangyl dzangyl 04.12.2013, 16:51:18 1 pewnie rzuciłem tym prosto w oparcie i się schowało pod kołdrę w nieładzie ;_;@shymon: niemożliwe, obstawiam że to jednak sprawka poltergeista ;) shymon
wielkanoc wielkanoc 04.12.2013, 17:19:22 0 @shymon: skoro jedno samo się przykryło to inne może samo wstać xD
mrOlii mrOlii 04.12.2013, 18:24:14 0 @shymon: zawsze lepsze wytłumaczenie niż strach przed wysyłaniem paczek...
Przed chwilą zrobiłem zdjęcie prezentu do #wykopoczta, odłożyłem go gdzieś na bok, żeby ładnie obkleić pudełko.
Skończyłem - chcę zapakować do pudełka i...GDZIE JA TO JEBNĄŁEM ;|
Szukam od 10 minut i nie mam pojęcia, gdzie wcięło :D
W mieszkaniu jestem sam i rzuciłem to na pewno gdzieś w pokoju, z którego przez ostatnie 20 minut nie wychodziłem.
Albo mam tu poltergeista, albo po prostu #fucklogic ;|
Ale z pokoju na pewno nie wychodziłem...
@azetka: No właśnie zacząłem...sprzątać ;_;
Rzuciłem na łóżko i wpadło pod kołdrę...
@shymon: samo się nią przykryło? xD
Bo ja na tyle leniwy jestem (a do tego mam spore wyro), że tej kanapy nie rozkładam i śpię po prostu na połówce i pewnie rzuciłem tym prosto w oparcie i się schowało pod kołdrę w nieładzie ;_;
@shymon: niemożliwe, obstawiam że to jednak sprawka poltergeista ;)