Aktywne Wpisy

KingaM +54
Teraz na pewno zniszczę #kapitalizm, wczoraj przed zamknięciem marketu oświęciłam wszystkie lampki i wsadziłam do testu najwięcej pobierające światła żarówki i mam prawie pewność że będą się świecić przez całą niedzielę i w poniedziałek rano pójdę i jestem prawie pewna że nikt tego nie wyłączy. Ceny na klientów na pewno nie przerzuca bo wojna marketów jest za ostra i byłoby to s---------o, pewnie zakażą pracownikom czajnika, trochę mam moralniaka
źródło: 1000006908
Pobierz
Nacho_Libre +13
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#przegryw nie widzicie nic pozytywnego, codziennie ta sama śpiewka o julkach oskarkach chadach blackpillach januszexach czy chorobach mózgu. Nie widzicie pozytywów i tak na prawdę tymi wysrywami zniechęcacie do życia innych. Takie wpisy powinny być zakazane. Wy nie macie prawdziwych problemów tylko wyimaginowane. Starajcie się zmienić siebie, a potem narzekajcie na innych
z pozdrowieniami dla mirasa @kasperski113
PS. Kiedyś tu się udzielałem, ale teraz lurkuje tylko tag bo takich wysrywów jak tu są to nigdzie nie ma. Było inaczej
trochę prawdy i dupka boli
teraz ich jedynym kłopotem jest brak ruchania i że ich zlewaczałe julki z warszawki nie chcą XD
@PatrikoXD: kolego! Mam dowody na to, że to wymysł frustratów. Nie mogę ich ujawnić przez najbliższe 25 lat, ale odtajnienie akt nastąpi w kwietniu 2047 roku. Oczekuj cierpliwie!
źródło: comment_1648458668BnIpjMU0DnBuQyxalRSxev.jpg
Pobierz@Flutter_M_Shydale: XD