Wpis z mikrobloga

Jak w sumie to mi szkoda mirasów z tagu
#przegryw nie widzicie nic pozytywnego, codziennie ta sama śpiewka o julkach oskarkach chadach blackpillach januszexach czy chorobach mózgu. Nie widzicie pozytywów i tak na prawdę tymi wysrywami zniechęcacie do życia innych. Takie wpisy powinny być zakazane. Wy nie macie prawdziwych problemów tylko wyimaginowane. Starajcie się zmienić siebie, a potem narzekajcie na innych

z pozdrowieniami dla mirasa @kasperski113

PS. Kiedyś tu się udzielałem, ale teraz lurkuje tylko tag bo takich wysrywów jak tu są to nigdzie nie ma. Było inaczej
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grejt_Sajaman: powiem Ci tylko tyle, że ten tag został sztucznie stworzony. Nie istnieją takie rzeczy jak blackpill czy dickpill, ale jak ktoś nie umie chwycić swojego życia za pysk i prowadzić po swojemu, to mam tylko jeden komentarz: iks de
  • Odpowiedz
@SmutnyJesz: No dokładnie. I codziennie te same wpisy powtarzane co 10-20 minut " o jezu o boze julka oskarek chad julka oskarek chad" tutaj nie ma nic innego. A kiedyś chłopaki mieli realne problemy
teraz ich jedynym kłopotem jest brak ruchania i że ich zlewaczałe julki z warszawki nie chcą XD
  • Odpowiedz
@Grejt_Sajaman: bo to są prawdziwe problemy niektórych,a co jak byś ty był niskiego wzrostu,z nadwagą,twarz okrągła jak piłka do koszykówki,zakola,jąkanie.Znam takie osoby,tak mają gorzej,nawet ode mnie.Do mnie laski same zagadują,a od nich to się na dystans odsuwają,tak jest mi ich szkoda,bo to nie ich wina że mają gorsze geny.
  • Odpowiedz