Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +104
Z dziwnych sytuacji to wykreślili mnie z rekrutacji przez miejsce zamieszkania.
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
Zaprosili mnie na rozmowie, wszystko spoko. "Odezwiemy się". Potem po rozmowie faktycznie dzwonią za tydzień, po raz drugi wypytują się dokładnie o to samo, a no i mówią że jestem w dwójce wybranych kandydatów na to stanowisko. Ale oprócz tego zaczynają wypytywać się skąd jestem. Mówię zgodnie z prawdą moje miasto. Na co kobita zaczyna niedowierzać, że można dojeżdżać z tak
badreligion66 +259
Co myślicie o tym?
http://www.aliexpress.com/item/For-Samsung-Galaxy-SIII-i9300-Front-Lens-Glass-White-Color-Frre-Shipping/669625247.html
#android #sgs3 #samsung #ekran
Lepszym rozwiązaniem jest klejenie Loca, tylko potem jeszcze trzeba go utwardzić lampą UV i mogą się pojawić bąbelki powietrza jak się nieumiejetnie klei. Także lipa tak czy tak.
Można też poszukać kogoś kto klei tym klejem chociaż też tanie to nie będzie bo klej dość dużo kosztuje.
Ewentualnie popytać się osób bezpośrednio w temacie czy jakoś rozwiązali problem syfu pod szybką przy klejeniu taśmą, nie wiem, z jednego kawałka czy jak ;)