Aktywne Wpisy

KaiserBrotchen +442
źródło: fsdfdsfsdfsd
Pobierz
Mirkwood +8
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw

#duda #jezykangielski #angielski
Byl duzo krotszy i wypowiedziany twardziej.
Zalecam laryngologa.
Też mnie już irytują te memy i śmieszkowanie z tego. Nie wiem ile woskowiny w uszach trzeba mieć żeby tam usłyszeć "in dick".
Cała wypowiedź była komentowana nawet przez native (sam pytałem znajomych, których język ojczysty to angielski), którzy mówią j.w.
Mówiąc o powiedzonkach, można za to przytoczyć - nikt ci tak nie zwróci uwagi na twój angielski, tak jak inny Polak.
@michu13: Juz dyskutowalem na ten temat z wykopkiem co sie nie zgadzal ze mna i argumentowal ze nawet hamerykance twierdza ze nie bylo tam dick. A niektorzy twierdza ze bylo. I to tak nativy jak ludzie z C2.
Pare ladnych wpisow zesmy wymienili i zgodzil sie ze mna ze mozna to rozwiazac tylko
Zabrzmiało jak jakieś „indee”. W „dick” jest twarde i wyraźne K na końcu.
Dave z Ameryki fajnie to opisał.
Ale tak jak mówisz - możemy się przekabacać w nieskończoność.
@michu13: Milo ze przynajmniej tu sie zgadzamy. Az sie boje myslec ze glowa panstwa nie zna znaczenia dick i swiadomie uzyla tego wyrazu. Mam nadzieje ze nie o to mu chodzilo. Chcialbym w to wierzyc :P
Tylko ze malo istotne jest co ja bym chcial. Istotniejsze jest jak wyszlo. I to jest to o czym pisalem - znamy