Wpis z mikrobloga

Matko boska jaki to jest hit, wszedłem na to całe pikabu i dowiedziałem się że Polska to sztuczny kraj stworzony po to by prowokować inne kraje do wojny. I wgl wszyscy jesteśmy oszukiwani i to wielki spisek. A polska zbiera wojska by ich zaatakować.

Były jeszcze teksty że w europie płaci się kary za oglądanie rosyjskiej telewizji, 700 euro mandatu.

Albo teksty że polska wysyła specjalną delegacje specjalistów którzy to mają badać ziemie w ukrainie w celu jej przejęcia.

Bawi mnie to że są tam takie same szury jak u nas, tylko kierunek rozumowania inny co za tym idzie spiski inne.

Wykop blokuje linki więc nie wkleje.

Jak coś to google chrome fajnie to tłumaczy na polski :)

#pikabu
  • 5
@K-S-: Polska to sztuczny kraj stworzony do prowokowania wojny z krajem, który na dobre powstał dużo później dzięki robieniu laski Mongołom xD a jak ta Polska prowokowała do wojny, że aż Ribentropowi się ostatnio poskarżyli xD
@magic_johnson: Oni tam tłumaczyli że to był plan aliantów na przywrócenie do życia średniowiecznego państwa które upadło. Czy tam jakoś tak i że ukraina jest takim samym tworem.

Przyznam że nie wiem czy ten tłumacz tak słabo działa czy to oni są takimi szurami.
@K-S-: aliantów czy ententy? Rosja carska cały czas była zmuszona hamować swój zamordyzm i umożliwiać formy samorządności. Akcje rusyfikacyjne się nie powiodły. Obecni Rosjanie odnoszą się nie tylko do tradycji caratu, ale ich jestestwo sankcjonuje wielką wojna ojczyźniana. A ZSRR zostało założone przez pruskiego agenta, którym był Lenin. Więc to takie pierdu pierdu Słowian z FASem.
Bawi mnie to że są tam takie same szury jak u nas, tylko kierunek rozumowania inny co za tym idzie spiski inne.

@K-S-: No raczej niczego innego nie można było się spodziewać. Mnie przede wszystkim bawi jak ludzie z wykopu próbują na podstawie tego portalu wyciągać wnioski na temat rosyjskiego społeczeństwa.