Aktywne Wpisy
katienca +95
Od niedawna jestem inspektorem ds. Zwierząt w jednym ze stowarzyszeń. Tylko w przeciągu tygodnia mieliśmy 22 zgłoszenia. Wszystkie psy na lancuchu, wszystkie zaniedbane, chude, chore, w rozlatujacych się budach, bez wody, jedzenia i po prostu zwykłej opieki. Właściciele totalnie niereformowalni, słyszymy „TO INO JEST PIES”. Zawsze ta sama spiewka, ze nie mam pieniędzy, ze pies przecież stary, ze przeciez niczego mu nie brakuje, że w takim razie wezcie se go i się
Barabasz111 +751
1. Wczoraj sprawdzałem zbiorniczek z solą. Rozmawiałem jednocześnie z matką, zagadałem się, na chwilę odszedłem od zmywarki i zamknąłem ją po czym włączyłem program zapominając o zakręceniu wieczka. Zbiorniczek już po oczywiście zalany wodą po same brzegi, co się dało to wychlapałem palcami, ale i tak jest jej tam od cholery. Mam skombinować jakąś strzykawkę i to wypompować czy „dobra #!$%@? zostaw tak”? XD
2. Sprawdzam tą sól co jakiś czas i mam wrażenie, że prawie jej nie ubywa. Zmywarka kupiona w czerwcu zeszłego roku i jak raz wsypałem tą sól na początku, to potem uzupełniłem tylko raz. Nawet nie zużyłem jeszcze 1,5kg opakowania tej soli od czasu zakupu. Używam dwóch podstawowych programów, wrzucam tylko tabletkę, nie korzystam z nabłyszczacza. Jaka może być przyczyna, że jej tak mało ubywa?
dzięki za każdą pomocną odpowiedź, kc
#zmywarka #pytanie #kiciochpyta
Jesli soli nie ubywa a woda w pojemniku jest w #!$%@? słona (można spróbować, nikt się nie otruje wodą z solą), to znaczy że źle jest
Ogólnie u nas jest miękka