Wpis z mikrobloga

-----------------------------

Simple Moon Basic

-----------------------------

Wylądowaliśmy, powtarzam, Simple Moon Basic wylądował. - Własnie przed momentem tym komunikatem podzielił się z nami pierwszy Kerbal na księżycu, na miejscu był nasz reporter:

-To niesamowite że naprawdę tu dotarłeś! Czy możesz powiedzieć mi i wszystkim czytelnikom, co Ciebie pchnęło, aby zajść tak daleko?

- eeee... no wie pan.. Kiedyś to ja się strasznie żarłem ze swoim ojcem i kiedyś jak się bardzo pokłóciliśmy to kazał mi wyp!@#$%^&ć jak najdalej stąd. Wtedy właśnie wstąpiłem do Kerbal Space Program.. no i o to jestem.

-Wspomnienia, wspomnienia, wspomnienia.. Jakieś podpowiedzi dla przyszłych pokoleń kerbalonautów?

- Nie przylatujcie bez łazika..

Po tym krótkim wywiadzie straciliśmy kontakt z naszym reporterem. Ostatnie co zdało się słyszeć to odgłos kichnięcia. Miejmy nadzieje że kiedyś o nim jeszcze usłyszymy.

----------------------------

Tak jest moi mili! Lądowanie odbyło się bez najmniejszych problemów! Teraz w jednym z kraterów pobierane są próbki i wykonywane pomiary grawitacyjne, które przyniosą setki (nudnych) danych odnośnie oddziaływania moona na życie seksualne Kerbali na ziemi. Wskazówką dla początkujących może okazać się fakt o tym, że pomiary wykonywane na ciemnych plamach i jasnych moon'a różnią się od siebie i przynoszą różne odczyty.

Simple News

P.S. Nigdy wcześniej nie zwróciłem uwagi na orzełka na kasku.

#kerbalspaceprogram #simplenews
traceur07 - -----------------------------

Simple Moon Basic

-----------------------...

źródło: comment_AyYNn92Urq9vjdmuSVW7cxSQoDhHwoNJ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach