Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Leotard00 +8
Dlaczego politycy i społeczeństwo tak naciskają na posiadanie dzieci? Według mnie następuje już przeludnienie i z tego powodu żyje nam się gorzej. Moim zdaniem demografia w tej chwili sama się wyrównuje do normalnej wartości.
Po epidemii dżumy gdy wiele ludzi zmarło, nastąpił duży wzrost jakości życia biednych ludzi. Nie brakowało już jedzenia i gruntów rolnych. Dużo osób wzbogaciło się bo nie musieli już żyć jak niewolnicy u swego pana tylko założyć własne
Po epidemii dżumy gdy wiele ludzi zmarło, nastąpił duży wzrost jakości życia biednych ludzi. Nie brakowało już jedzenia i gruntów rolnych. Dużo osób wzbogaciło się bo nie musieli już żyć jak niewolnicy u swego pana tylko założyć własne
Pisałem w czwartek maturę rozszerzoną z angielskiego i o ile rozprawka i słuchanie poszło chyba dobrze to tworzenie słówek i przerabianie zdań poszło mi koszmarnie(pewnie 0pkt) i mam pytanie znacie jakaś ksiażke ktora tłumaczy jak to robić?
Ale przede wszystkim porządnie ogarnij gramatykę.
"Revise for matura repetytorium" - tu jest chyba wszystko co trzeba na maturę rozszerzoną. Sam kupiłem, ale jakoś tak wyszło że wolałem pracować nawet przed maturą niż się uczyć i zrobiłem jeden rozdział i kilka losowych zadań ^^ Być może będę podchodził drugi raz w tym roku (żeby napisać na 90%+, w tym roku miałem 74% kompletnie bez przygotowania, nawet rozprawek nie pisałem wcześniej) i jak będę próbował, to tym
Polecam też książkę którą poleciła
Strona - Bibliobird
Książka - ??? czytaj po prostu książki po angielsku, jak nie potrafisz zwykłych to coś dla dzieci, np. Harry Potter w oryginale
Program - Anki