Aktywne Wpisy
Szatynka +1
#nocnazmiana #rozowypasek #schiza
Na przeciwko mojego bloku jest nowy, bardzo ładny budynek o dużych oknach. Ja jestem osobą która lubi naturalne światło i ma wiecznie odsłonięte zasłony i żaluzje, źle bym się czuła gdyby było inaczej. No i miewam zboczenie siedząc po nocy ze zerkam czy ktoś jeszcze ma zapalone u siebie światło. Budynki są na tyle blisko że np o 6 rano widać jak ktoś krząta się po kuchni - ja
Na przeciwko mojego bloku jest nowy, bardzo ładny budynek o dużych oknach. Ja jestem osobą która lubi naturalne światło i ma wiecznie odsłonięte zasłony i żaluzje, źle bym się czuła gdyby było inaczej. No i miewam zboczenie siedząc po nocy ze zerkam czy ktoś jeszcze ma zapalone u siebie światło. Budynki są na tyle blisko że np o 6 rano widać jak ktoś krząta się po kuchni - ja
Swordy +1
W jednym z poprzednich wpisów wspominałem, że tymczasowo w gwoli poznania, czy poza wyglądem wadą jest też mój charakter (chociaż i tak bardziej z nudów) zamieniłem zdjęcie na #tinder z swojego (#pokazmorde w komentarzu) na randomowego #normik z #instagram (nie #chad, takie 5/10) i mimo, iż w dupie mam matche itd. i miałem do #p0lka zmatchowanych po udawanym glow upie nie pisać, to jednak napisałem do jednej i oczywiście co #!$%@??

Jakiś oligarcha ma 20% spółki, no ale to tyle ze złych newsów?
Czy jeszcze jakieś inne zagrożenia związane z energią przez co spółka będzie mieć mniejszy przychody i zyski?
Bo fajna dywidendowa spółka w sumie była
#gielda
- firma matka jest w rosji
- zawieszone przed spadkami na gpw na litewskiej gieldzie (nie weryfikowalem)
- odszedl wazny czlonek zarzadu (nie weryfikowalem)
- ktos wysypal mnostwo akcji i poszly stop lossy (nie weryfikowalem)
jak ciebie ciekawi to na grupie inwestomat na FB byly jakies posty o tej firmie.
Z oświadczenia wynika, że nic o tym nie wiedzą. A chyba jak ktoś Ci zajmuje rachunek bankowy to chyba dostajesz jednak jakieś info xD
"Większościowym akcjonariuszem Inter Rao Lietuva, kontrolującym 51 proc. akcji, jest RAO Nordic OY, fińska spółka zależna INTER RAO UES, czołowego rosyjskiego producenta energii. Litewski Scaent Baltic posiada 29,11 proc."