Aktywne Wpisy
bluzgajacy +171
#p0lka Zauważyliście, że jak się jedzie samochodem to w korku jak chcesz wyjechać z ulicy podporządkowanej to nigdy kobieta cię nie wpuści? Z okularami przeciwsłonecznymi na nosie i podniesioną głową udają, że cię nie widzą, mają na ciebie totalnie #!$%@?. Wpuści cię dopiero jakiś facet
yosemitesam +134
#cycki #slodkijezu #zdrowakobita #logikaniebieskichpaskow
Zawsze mnie rozwala na tym tagu podniecanie się wielkimi cyckami, rozumiem że są gusta.
Miałem 4 partnerki i jedna z nich miała cycki jak "donice", byłem z nią w związku 2 lata.
Ja jak i ona w takich cyckach widzę same minusy
Minusy
- leżąc na plecach te cycki wyglądały paskudnie, praktycznie każdy uciekał jej pod pachy.
- przy dotykaniu to nie wiadomo czy to złapać pod pachę czy w dłonie, dodatkowo w dotyku były takie jak balon z kisielem. Moim zdaniem dużo lepiej się "dotyka" w miarę normalne wymiarowe piersi, nie wiem wielkości jabłka.
- poprzytulać się czy całować to też porażka bo dusiła cię cyckami
- w sumie jedyna z wygodniejszych pozycji do seksu to było na pieska albo klasyczna. Bo w innych pozycjach albo dusiła cię cyckami albo jej "cycki" urywało od podskakiwania
- Seks "biustowy" totalnie nie do ogarnięcia a jak już to bez przyjemności.
Z minusów poza seksem
- znaleźć sukienkę graniczy z cudem
- strój kąpielowy to samo
- wszelakie wycieczki górskie itp to utrapienie
Plus ?
- w sumie żadnego plusa nie widzę. Oprócz jedno w mojej sytuacji że moją ex napierdzielał kręgosłup od noszenia cycków i praktycznie codziennie chciała masaż karku, co było zawsze pretekstem do seksu.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6230a2862cbeb23e33194855
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: najgorzej
Komentarz usunięty przez autora
No a co do wzrostu i wagi to właśnie chodzi o to, że prawidłowa rozmiarówka jest proporcjonalna do nich i tyle ¯_(ツ)_/¯ kłócić się tu
@betteroff: przecież 52 kg to jest już mało
Komentarz usunięty przez autora
Na 7 rozowych. To 2 mialy A, 3 mialy B, 1 miala D a jedna DD. I to DD nie bylo stojace...
Idealne byly A i B z ta slawna i idealna proporcja 45:55 (proponuje wygooglowac na reddit) - nawet jest artykul naukowy o tej proporcji https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5030227/
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Że też Ci się chciało Kolego to wszytko pisać. No chyba, że jesteś koleżanką no to wtedy zrozumiałe, zazdrość o cycki to jest realna sprawa.
Są ludzie którym się podobają duże cyce (z całym za przeproszeniem bagażem jaki z sobą niosą) tak samo jak są tacy którym się podobają małe a innym średnie, jeszcze innym