Wpis z mikrobloga

#plus #plush #polkomtel jak dla mnie, ludzie pracujący w bok, to jakieś absolutne ameby... nie polecam nikomu Plus'a, potrafią jedynie sprzedawać, a zapewnić obsługi to już nichuja
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Specjalista_Plus: Zapytałem w mailu, co mógłbym zrobić by zachęcić Was do świadczenia usług w mojej miejscowości bo w tym momencie jesteśmy białą plamą na waszej mapie... Dokładniej chodziło mi o to, że Play/Cellnex postawił u nas nadajnik i co mógłbym zrobić byście się z nimi dogadali i podłączyli pod maszt. Zamiast tego przyjęto "reklamację" i dostałem x wiadomości kopiuj/wklej, jak to plus za nic nie odpowiada... kij wam w oko,
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Specjalista_Plus od tego miejsca zacząłem, tam napisali że plus nie planuje rozbudowy sieci w mojej miejscowości, dlatego pytałem na bok co mógłbym zrobić w tej sprawie, czy jakaś petycja czy ki UJ by mogła tu pomóc.. obecnie tylko Play działa dobrze, korzystam VIA vowifi w domu, ale to na zewnątrz nie bangla..
  • Odpowiedz
@sSpoko: a co to w ogóle za lokalizacja? Jeśli chcesz, to mógłbym napisać do odpowiedniego działu takie zgłoszenie/sugestię. Nie mogę obiecać, że to sprawi, że stacja powstanie w kilka tygodni, ale przynajmniej będą mieli to na uwadze.
  • Odpowiedz