Aktywne Wpisy
Veela +4
Gdyby stary nie odzywał się do Was od 15 lat i nagle zjawia się pod Waszymi drzwiami żeby pogadać to byście wykazali chęci do dalszego dialogu czy nie? #pytanie
A to ja kochani. Pozdrawiam serdecznie.
Klasyk 30zl
Bez gumy 32zl
Francuz 7.50zl
Francuz bez gumy 9zl
Anal 50zl
Anal bez gumy 52zl
Przy kazdym zblizeniu bedzie obecny moj maz w celach zapewnienia bezpieczenstwa
Prowadze rowniez uslugi prawnicze. Ceny zblizone.
#kononowicz
Klasyk 30zl
Bez gumy 32zl
Francuz 7.50zl
Francuz bez gumy 9zl
Anal 50zl
Anal bez gumy 52zl
Przy kazdym zblizeniu bedzie obecny moj maz w celach zapewnienia bezpieczenstwa
Prowadze rowniez uslugi prawnicze. Ceny zblizone.
#kononowicz
W poprzednim roku (2021) wystarczyło napisać maturę na 44% z 3 przedmiotów, aby dostać się na Radom? xD czy coś źle policzyłem? http://namedycyne.eu/
#lekarski #medycyna #studbaza #studialekarskie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62308adb2cbeb23e33194644
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
@lerlaone: imo zwykle pytanie, choć nie wiem, czemu mirek nie sprawdził na stronie uczelni, jak się liczy punkty. Inaczej się liczy w Radomiu, inaczej w Warszawie, inaczej w Lublinie. W 2019 Radom chyba liczył 2x biol + 2x chem + 1x matR. Wystarczy sprawdzić na stronie uczelni
#anonimowemirkowyznania
Zaakceptował: karmelkowa
@not_me: ja pierd*le co za #!$%@? czasy, nic dziwnego ze mamy pelno magistrow w żabce
@gimnazjumqqq: nie, za wcześnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo co prawda ja maturę zdawałem 6 lat temu.
I miałem
Roz biol - 89%
Roz chemia - 96%
Roz fizyka - 77%
Roz matematyka - 76%
I nie dostałem się ani na
Medycynę ani na Weterynarie z żadnej listy rezerwowej.
Poszedłem na stomatologię.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Średnio chce mi się w to wierzyć. Bo to na stomę trudniej się dostać. W każdym razie w 2019 i ostatnich latach
@gimnazjumqqq: chyba w jakimś alternatywnym świecie... IMO poziom matury spada z roku na rok.
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Ale właściciele stosunkowo niedawno zaczęli faktycznie weryfikować te progi (bo chyba dopiero 2 lata temu). Dotychczas wszystko było "na wiarę".
Jesli chodzi o komentarze, liczba trolli i panikarzy znacznie tam przewyższa liczbę zwykłych kandydatów na studentów. W latach 2016-2018 jeszcze się dało czytać te komentarze. W 2019 był wielki