Aktywne Wpisy
Piospi +374
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Kantar +929
Ten tekst “to nie nasza wojna” jest tak głupi.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
#wojna
#rosja
#ukraina
Oglądam tego Zychowicza i niby taki oczytany, doświadczony, jeździł, strzelał, latał, książki pisał, a wchłonięty całkowicie przez Ukraińską propagandę i omamiony filmikami jak to kilku chłopów z wyrzutniami powstrzymuje kacapską armię.
Teraz on też by chciał rozebrać całą armię i poutykać chłopów z wyrzutniami w rowach i na dachach i to by miało być lepsze niż kompletna wyważona armia.
Wolski jak słucha jego relacji to ma ochotę chyba jebnąć przez tę barierkę.
@Krul_Marcineusz_Pierfszy: gdzie ty masz wyważoną kompletną armie tak z ciekawości sie zapytam XDDDDDD?
To trzeba policzyć ile można kupić w cenie czołgu i utrzymywać w cenie jego utrzymania i wtedy koncepcja czołgu powinna wypaść blado. Czołg baluje tak długo dopóki broń ofensywna jest słabo rozwinięta np. murzyni z dzidami.
@Krul_Marcineusz_Pierfszy: no tak, śmiał zadać Wolskiemu pytanie, żeby zapoznać widzów z pewną opinią. Do tego istnieje podejrzenie, że mógł mieć inną opinię! To oburzające!
Normalnie zadał pytanie, wysłuchał Wolskiego, pokiwał głową i tyle. Ty dorabiasz tutaj swoją narrację. Bierzesz pod uwagę, że
Zychowicz jest historykiem, widzi że oddziały lekkiej piechoty uzbrojonej w wyrzutnie przeciwpancerne i przeciwlotnicze się sprawdza na Ukrainie, więc to normalne że reaguje zdziwieniem na słowa Wolskiego "inwazja na teren Ukrainy to coś zupełnie nieporównywalnego z ewentualną inwazją na Polskę i u nas takie
@NieBendePrasowac: Nie, po prostu nie wiecie o których fragmentach mówię.
@czpiej97: no dobra, ale co to ma do rzeczy z tym, że na ostatnin filmiku Zychowicz normalnie zadaje pytanie na temat kierunku rozwoju polskiej armii i dostaje po prostu odpowiedź od Wolskiego? Nawet jeśli Zychowicz ma inną opinię?
Piszesz teraz o czymś innym niż OP we wpisie. Chetnie zobaczę jakiś filmik o ktorym piszesz
@NieBendePrasowac: Nic, bo ja nie miałem na myśli sytuacji kiedy on zadaje normlane pytania tylko kiedy wyciąga z dupy wnioski.