Wpis z mikrobloga

@Exenex: ( ͡° ͜ʖ ͡°) smiechlem,prychlem,i żygłem jak zobaczyłem ze mnie wołasz( ͡° ͜ʖ ͡°) , pisz dalej rob przerobki jak najwiecej -na co oczywiscie sie nie zgadzam pod zadnym wypadkiem ,pamietaj im wiecej tym gorzej dla ciebie i to jest ostateczne ostrzezenie dla ciebie "krolu hejterow" :).Wiecej nie bede juz upominal,to jest moje ostatnie oswiadczenie w tej sprawie( ͡° ʖ
  • Odpowiedz
@Randomowokolorowo: nie no serio pytam bo ja nie rozumiem o co ci chodzi xD Niczego nie ukradłem, niczego nie zrobiłem nawet a ty twardo idziesz w fakt, że ja ci coś zrobiłem xD A ja ci w ostatnim komentarzu nawet smacznej kawusi życzyłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Randomowokolorowo: odsyłam do regulaminu portalu wykop.pl by nie pisać głupot i straszyć sądami :D

Użytkownik poprzez umieszczenie danych, wizerunku, komentarzy lub innych treści w Serwisie Wykop.pl wyraża zgodę na wykorzystywanie ich przez Spółkę na potrzeby prowadzenia Serwisu Wykop.pl oraz przez innych Użytkowników w zakresie ich osobistego użytku przez czas nieokreślony.
  • Odpowiedz
@Randomowokolorowo: No hejka, co tam się z Tobą dzieje? Skąd to zwątpienie? Dlaczego chcesz teraz się poddać, tylko dlatego, że raz czy drugi ktoś wrzucił mema z deską? To nie jest żaden powód. Musisz iść i walczyć. Osiągniesz cel. Prędzej czy później go osiągniesz, ale musisz iść do przodu, przeć, walczyć o deskę. Nie ważne, że wszystko dookoła jest przeciwko Tobie. Najważniejsze jest to, że masz tutaj deskę dekady. To
  • Odpowiedz
( ͡° ͜ʖ ͡°) smiechlem,prychlem,i żygłem jak zobaczyłem ze mnie wołasz( ͡° ͜ʖ ͡°) , pisz dalej rob przerobki jak najwiecej -na co oczywiscie sie nie zgadzam pod zadnym wypadkiem ,pamietaj im wiecej tym gorzej dla ciebie i to jest ostateczne ostrzezenie dla ciebie "krolu hejterow" :).Wiecej nie bede juz upominal,to jest moje ostatnie oswiadczenie w tej sprawie( ͡° ʖ̯ ͡°
  • Odpowiedz