Wpis z mikrobloga

Żona mojego niezbyt bliskiego znajomego jest bardzo gruba i jest fanką "ciałopozytywności". Ostatnio wrzuciła na fejsa "artystyczne" zdjęcie swojego nagiego ciała od tyłu. Obrzydliwe. Widać ogromne fałdy tłuszczu. Pośladki na grubość takie same jak uda. Okropny celuit.

Po co ludzie takie rzeczy robią? Ten jej mąż się jej nie wstydzi? xd

Ja to już wolę chyba być #przegryw do końca życia niż mieć taką "laskę" xd

#bekazrozowychpaskow
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oskar_oskarewicz Ale masz dziwne myślenie ziomek, dlaczego mąż ma się wstydzić kobiety swojego zycia? Kocha ją taka jaką jest.. irytujące jest myślenie bo gruba to ma siedzieć zamknięta w pokoju i nie pokazywać się światu, są kobiety które uwielbiają swoją nadwagę i nie chcą się zmieniać.. z Twoim myśleniem na temat segregacji kobiet " gruba -siedz w domu i nie wstawaj zdjęć, a chuda- to najlepiej wystawiaj tylko zdjęcia gdzie widać
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@oskar_oskarewicz: jak by mi sie baba roztyla z lenistwa i obzarstwa to bym ja zostawil. Jak z choroby to nie. Co nie zmienia faktu ze osoby otyle wygladaja oblesnie. Cóż, jedni lubia patrzec na zloto inni na gowno ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@strawberry2: Dlaczego? W większości przypadków nadwaga to skutek zaniedbania. Taki sam jak brak higieny. Jak komuś się nie chce odżywiać w miarę zdrowo, zażywać trochę ruchu, to nic dziwnego, że jest gruby.
  • Odpowiedz