Wpis z mikrobloga

Dzięki Bogu, ludzie nie oglądajcie porannego vloga nie róbcie mu reklamy wystarczy że ja zrobiłem i źle się z tym czuje w skrócie o czym był odcinek, streszcze wam 27minut, które wykorzystajcie lepiej ode mnie
- USA złe, chce nas zdradzić będą toczyć wojnę na naszym terenie i przypierdzielenie się o F16.
- Polski rząd nie wie tego ode mnie by Migi nie wysyłać z naszych lotnisk, to ludzie na to wpadli nie ja nie doradzam (jego słowa nie moje)
- Przed II wojna światowa też mieliśmy sojusze.
- Napierdzielanka w USA
- Współczucie Ukrainie
- Uważa że Rosja na Ukraine jakiś żółtodziobów posłała i swoje wielkie wojsko trzyma w piwnicy na atak na wielka Polskę.
-Zupelne wyjecie kontekstu z pewnego zdania.
- Napierdzielanka w USA (jak to krwiopijca Biden, będzie się na Polaków wypinał)
-Chwile o Putinie i Macronie
-Dowiedzial się po wczorajszych trudach co oznacza skrot DoD
To by było na tyle.
#ator #wideoprezentacje
  • 9
@maxer1892: Mnie interesuje ile było zawieszenia kaszlu i innych atorowych akcji ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Akurat z tymi F16 dziwna sprawa ale znając fantazję Atora to raczej nic normalnego nie wywnioskował z tego. On zawsze wyciąga wnioski, które nie są logiczne, tylko pasują pod jego rusofilski i antyszczepionkowy obraz rzeczywistości. To jak z Radą Medyczną, wcale nie zrezygnowali bo nikt ich nie słuchał, tylko według niego dlatego,