Wpis z mikrobloga

@Gadgetztan: Chłopaki na miejscu twierdzą, że to prawdopodobnie bilet w jedną stronę. Gość, który zrobił 3 tury w Afganistanie mówi, że w kilka dni wystrzelił więcej amunicji niż przez wszystkie tamte wyjazdy. Walczy się z #!$%@?ą, ale jednak regularną armią, a nie bandą pasterzy z kałachami.
@Gadgetztan: No to mireczku noł ofenz, ale imho nie różnisz się pewnie od dziesiątek albo setek tysięcy Ukraińców, którzy przez ostatnie lata przewinęli się przez ich armię, a teraz podlegają mobilizacji. Jak jeszcze nie znasz języka to pewnie za bardzo się tam nie przydasz.
Czy któremuś z was przeszło przez myśl aby iść na front.

@Gadgetztan: tak. Ale po 2 sekundach mi przeszło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast jeśli chcesz - dawaj. Nie wiem czemu Ci odradzają. Ktoś lubi rybki, ktoś ludzi się napierdzielać z ruskimi.
@magda_em: Jako różowy pasek możesz być sceptyczna, ale ludzie są różni i mają różne potrzeby. Ciekawe czy śmialabyś się tak samo jeżeli ZSZ (za czasów jej obowiązku) obowiązywałaby i dziewczyny

@Nemrod: Akurat w woju miałem etat młodszy mechanik, służyłem też na stacji radiolokacyjnej NUR31

@axelrodi: Być może tak jest, mam świadomość, że to nie pastuchy z afgańskich gór. Ale jestem optymistą. Na Ukrainie zdobyłbym doświadczenie bojowe, a po powrocie
Czy któremuś z was przeszło przez myśl aby iść na front.

@Gadgetztan: To jest zdanie oznajmujące. Bez sensu.

Ja od początku wojny bije się

Albo ty, albo on. Musisz się zdecydować.

W kilkoro byłoby nam raźniej.

Fałszywa teza. Ale nie razi w świetle powyższych.

lubię kiedy coś się dzieje

To może jakiś podręcznik do języka polskiego?
@magda_em: Ty laska, przecież nie wszyscy na wykopie to piwniczaki. Jest masa normalnych ludzi z rodziną i dziećmi, z normalnymi zarobkami, z hobby, ze znajomymi. Ja sam mam 197cm, 118kg wagi, mam normalną pracę, znajomych, to chyba nie wpisuję się w stereotypowego wykopka.