Wpis z mikrobloga

Skoro nic konkretnego się nie dzieje to może tak byśmy wybrali zarząd który by ustalił jakie kroki podejmiemy dalej. Jak to wszystko będzie wyglądało, w jaki sposób funkcjonowało i ostatecznie co kupujemy bo chyba GLD jest spalone. Moje propozycje do zarządu to:

@Sverc (Chyba oczywiste od niego się zaczęło)

@noisy

@xnor

@RPG-7

@KoderDeKoder

@roykovsky

@rubesom

@Wwojtek

@lechwalesa

Chyba 9 osób (ewentualnie można zmniejszyć np. do 7) to wystarczająca liczba, tak mi się wydaje.

Oczywiście nikt nie musi się godzić na to tylko luźna propozycja. Swoje propozycje możecie podawać poniżej o ile jakieś macie.

Dodam jeszcze, że chcemy działać długofalowo nie odwrotnie jak tu już się spekuluje. Jeszcze kwestia tego czy w ogóle pomysł przejdzie.

#wykopowawaluta

#goldcoin

#bitcoin

#litecoin

#microcoin
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dalthair: Mam kandydata na prezydenta zarządu. To ktoś z autorytetem, biegły w sprawach technicznych, w internetach i kartach sd. Jest już na liście kandydatów. Może nam uwiarygodnić sprawę.
  • Odpowiedz
Jeśli pomysł "zarządu" nie przejdzie to możnaby wybrać powiedzmy 15 walut które przewinęły się w komentarzach. Dla każej z nich opisać wady i zalety, a następnie zrobić dwu etapowe głosowanie.
  • Odpowiedz
@Dalthair: problem z GLD jest taki, że część osób uważa to za scam, to ma być nasz wykopowy projekt i dobrze by go było zrobić za zgodą jak największej liczby ludzi (dokładnie chodzi o zgodę co do waluty). Jak bitcurex zacznie śmigać to będę pisał poradnik jak inwestowac w btc.
  • Odpowiedz
@Wwojtek: bitcurex moze zaczac smiga plynnie za msc albo i za pol roku, trzeba im napisac tak jak sie teraz da kupic a nie tak jak sie kiedys "moze" bedzie dalo
  • Odpowiedz
@KoderDeKoder: Tyle macie tu Korwina na wykopie i jeszcze się nie nauczyliście, że demokracja to, powiedzmy taki sobie ustrój? Po co kogoś wybierać kiedy decyduje większość, która nie została delegowana do podejmowania decyzji?

Protoplasta wybiera kompetentnych ludzi i oni decydują co będzie najlepsze, mówią czemu tak a nie inaczej i jeżeli nikt nie wywęszy w tym żadnego przekrętu to działamy dalej. Dodam tylko, że ten kto zaproponował GoldCoina nie jest
  • Odpowiedz