Ruskie trolle i ich kłamstwa, jak ona może spojrzeć sobie w lustro będąc taką kreaturą która celowo kłamie i manipuluje? I to jeszcze jej zdanie w 5 sekundzie "Przyjełam w swój dom" XDDDDDD Tak Polacy nie mówią, za to w jezyku rosyjskim, taka budowa zdania jest prawidłowa. #ukraina #rosja #ruskietrole
@Niukron: @Kielek96: to jeżeli wy tak nie mówicie, to nie oznacza, że nikt tak nie mówi. Dla mnie np mówię ile siatka na foliową reklamówkę jest też nie do pojęcia xD
@Kielek96: Zdarzają się takie rusycyzmy u nas na wschodzie ale co ta babka za farmazony sprzedaje z tym pomazanym samochodem czy Zakopcem to głowa mała ( ͡°͜ʖ͡°) setki telefonów odbierała xD
@Partacze: zdarzają się takie rusycyzmy owszem ale wschodniego akcentu to ona za grosz nie ma, a każdy tam go ma, na pewno nie jest stamtąd, a w reszcie kraju nikt młody tak nie mówi ¯\_(ツ)_/¯
@Niukron @jascen @struspedziwiart @Kundzia999 pomijając to czy jest ona z Rosji, Ukrainy czy z Polski (choć nie wiem jaki akcent jest na wschodzie Polski, ale domyślam się, że nie taki jaki ma ona ( ͡°͜ʖ͡°)) to sieje ona jawną propagandę, a przynajmniej bardzo dużo czynników na to wskazuje, w jej bajce to brakuje tylko smoków xD
Nie słyszałem tego, zazwyczaj sie mówi "przyjęłam do swojego domu."
A "gość w dom, Bóg w dom" też nie słyszałeś?
@ArchDelux: z którego to wieku powiedzenie? Słowiańskie języki mają wspólne korzenie. W rosyjskim/ukraińskim jest wiele elementów z bardzo starego polskiego.
Jak dajesz przykład to i ja dam: "Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj" też nie słyszałeś? I zgodnie z twoją teorią tak się obecnie po polsku mówi.
#ukraina #rosja #ruskietrole
Ale #!$%@? wyuczone farmazony.
Karynie zapłacą 10000 rubli i wygaduje takie bzdury.
ą,ę,ś,ż,ź,ć
Dziękuję Wam (。◕‿‿◕。)
A "gość w dom, Bóg w dom" też nie słyszałeś?
@ArchDelux: z którego to wieku powiedzenie? Słowiańskie języki mają wspólne korzenie. W rosyjskim/ukraińskim jest wiele elementów z bardzo starego polskiego.
Jak dajesz przykład to i ja dam: "Daj, ać ja pobruczę, a ty poczywaj" też nie słyszałeś? I zgodnie z twoją teorią tak się obecnie po polsku mówi.