Aktywne Wpisy
AMBIWALENTNYPSIUR +213
Samochodowe fora
Lamborghini Forum:
- Powietrze świszcze pod uszczelkami szyb przy 330 km/h, czy to normalne?!
MX-5 Forum:
- Jakiś bydlak w VW Tuaregu przejechał dzisiaj nade mną!
Porsche-Cayenne-Forum:
- Zużycie paliwa niebezpiecznie spadło poniżej 40L/100km - czyżby coś nie tak z silnikiem?
Mazda MX-5 Forum:
- Czy właściwie nie jest głupio jeździć babskim autem ?
Viper-Forum:
- Wessało mi smarta do kolektora wlotowego, jak go wyciągnąć?
Seat Marbella Forum:
- He
Lamborghini Forum:
- Powietrze świszcze pod uszczelkami szyb przy 330 km/h, czy to normalne?!
MX-5 Forum:
- Jakiś bydlak w VW Tuaregu przejechał dzisiaj nade mną!
Porsche-Cayenne-Forum:
- Zużycie paliwa niebezpiecznie spadło poniżej 40L/100km - czyżby coś nie tak z silnikiem?
Mazda MX-5 Forum:
- Czy właściwie nie jest głupio jeździć babskim autem ?
Viper-Forum:
- Wessało mi smarta do kolektora wlotowego, jak go wyciągnąć?
Seat Marbella Forum:
- He
JohnWayneGacy +116
Jakaś młoda laska szła z dwoma młodymi oskarkami, zajmowali cały chodnik i jako że gardzę normictwem to wjechałem lasce z bara aż się przewróciła
O dziwo nikt nic nie zrobił.
Ja chyba już oszalałem, kiedyś odwalę coś brutalnego, diabeł przejmuje nade mną kontrolę, odmęty szaleństwa
#przegryw
O dziwo nikt nic nie zrobił.
Ja chyba już oszalałem, kiedyś odwalę coś brutalnego, diabeł przejmuje nade mną kontrolę, odmęty szaleństwa
#przegryw
Żal to może być tych wszystkich ludzi na Ukrainie, którzy kładąc się spać nie wiedza czy podczas snu nie spadnie na nich bomba, a nie jakiegoś Ruskiego śmiecia syna oligarchy putinowskiego, którego jedynym problemem w życiu jest to w co się rano ubierze.
Będę to cały czas powtarzał, ruskich trzeba odciąć od zachodniej cywilizacji bo to jedynie co może skłonić ich do refleksji na temat państwa z gówna w jakim żyją.
#f1 #ukraina #wojna
Mazepin jest jaki jest, kierowca był słabym, dostał fotel tylko dzieki ojcu. Ale taki sam był rok temu. Mam wrażenie, ze wojna, która prowadzi Putin jest argumentem, by jebsc każdego ruska, który nawet w nią nie jest zamieszany
oni ich nie traktuja jak ludzi, widac to najbardziej w tych stophamach
to jest takie samo towarzystwo polska stara komuna narzekajaca na polakow wyjezdzajacych za granice ktorzy podobno zachowuja sie karygodnie
trzeba osmieszac ta "elite" ktora dorobila sie na plecach jakiegos iwana