Aktywne Wpisy
Sylvio19 +68
Nigdy nie zapomne jak wszedłem do pokoju mojej siostry na jej osiemnastce i zobaczyłem ją na kolanach robiącą gałe najlepszemu kumplowi swojego chłopaka. Powiedziałem tylko: sorry i się wycofałem. Schodząc ze schodów widziałem jak Bartek (jej chłopak) je krokieta z barszczem i sie uśmiecha bo już miał ostrą faze. Nigdy mu o tym nie powiedziałem. W zeszłym roku wzięli ślub. #zwiazki #seks #rozowepaski #logikarozowychpaskow
ChamskoCytuje +1162
Co za patologia w tej Polsce. Dziś w Biedronce jest promocja 12+12 piw gratis. Dopiero 10 rano a już zapijaczone czerwone mordy pakują pełne wózki piw XD oczywiście musiałem przez to jechać do biedronki 10km dalej, bo u mnie wszystkie już były wykupione.
#patologiazmiasta #patologiazewsi
#patologiazmiasta #patologiazewsi
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Załeński się sfochał? No sorry ale zamknięcie nieba to jest po #!$%@? opcja. Albo na grubo interwencja albo wcale.
Trzeba pamiętać, że putin to wariat z cynglem atomowym.
Nie wiem jakie jest dobre rozwiązanie ale takie zaangażowanie mogłoby rozpętać III WŚ.
Lepiej chyba byłoby przepędzić ich piechotą. Nawet pod przykrywką.
Serio dzisiaj poszło coś nie tak w polityce międzynarodowej. Albo to jakaś przykrywka. Walki zaś idą nieźle. Ukraina sama przepędza najeźdźców.
Myślę, że państwa zachodnie wpadną tam jak będzie mega gorąco i "wróg u bram".
Ludobójstwo które tam się #!$%@? jest nieakceptowalne i putin zasługuje tylko na powieszenie ale taktycznie Ukraińcy rozjeżdżają rusków i ośmieszają ich wielokrotnie. Przewagą kacapów są te pieprzone rakiety które niszczą bloki.
Dostarczamy im tony sprzętu. Nie blokujemy wyjazdu ochotników. Nie wiem czy to jest moment na wejście i czy oburzenie Zełeńskiego jest słuszne.
#ukraina #wojna
Tak średnio na jeża
@willyfog: Wywiad USA daje wiedzę na tacy.
To co może powstrzymać Putina
Żeby nie było, że zostawi tam wojska, przegrupuje się i za 8 lat mamy kolejną wojne o UA.