Wpis z mikrobloga

@materazzi: ba jestem tego przykładem bo mam odchaczone dosłownie wszystkie punkty a jednak przegryw wcale się nie skończył. dalej jestem samotny, dalej mam stany depresyjne i dalej jest ciężko i jakoś dziewczyny na mnie magicznie nie lecą xD

jak patrzę na swoje życie to widzę coraz więcej analogii do dark soulsów tylko że na koniec wcale nie stajesz się potężny xD
  • Odpowiedz
Jak wam dziś idzie? Wiecie że koniec tygodnia się zbliża, pewnie matka jutro upierze pościel a w weekend będziecie mogli przeglądać zdjęcia z profili klubów.

@LittleStulej: najlepiej jak ktoś imputuje innym swoje własne zachowania xD Sam byś sobie uprał dziadu jeden. A przeglądanie zdjęć z klubów to już zakrawa o masochizm
  • Odpowiedz
@LittleStulej: A chodziłeś po klubach? Tak szczerze? Bo ja chodziłem, wiadomo wszystko zależy od nocy i klubu ale generalizując w klubie:
- masz przegrywów pijących pod ścianą i gapiących na parkiet
- masz przegrywów tańczących z laskami i dostawającymi kosza
- masz julki z koleżankami xD
- masz jakieś zamknięte kółeczka znajomych
- masz #!$%@? przegrywów którzy podbijają do każdej laski a laski mają minę jakby miały się
  • Odpowiedz
@LittleStulej: Bonus to sytuacja gdy jeden typ przegryw #!$%@? spoliczkował jakiegoś losowego normika i chciał mi przybić pionę xD Albo mała otyła laska która miała łzy w oczach bo nikt do niej nie podbijał xD
  • Odpowiedz
@Kindybal_xD: Zależy od godziny, dlatego laski przychodzą koło 24 a o 1-2 się zmywają. To jest typowa impreza jak jesteś trzeźwy a wszyscy są #!$%@? to nie będziesz się dobrze bawił czy klub czy domówka xd
  • Odpowiedz