Aktywne Wpisy
youknowthisxd +134
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
lukija +11
już jestem prawdziwą panią domu
A facetka młoda siksa 27 lat daje dwóje, bo nic z tego nie było w podręcznikach xD
#ukraina
- Na wypoku, wnusiu, na wypoku walczyłem o naszą wolność
@LM2525: Czy ty człowieku chodziłeś kiedyś do szkoły? W średniej szkole co roku musisz przerobić od początku Mezotermię, Egipt, Grecję i Rzym żeby gdzieś tam pod koniec programu, przed wakacjami, gdzie już nikomu się nic nie chce dojść do drugiej wojny, nie wspominając już o późniejszych konfliktach. A ty tu wyskakujesz
Komentarz usunięty przez autora
@LM2525: nie będą - nadal ważniejsi będą egipscy faraonowie, a szkolna historią będzie się kończyć na 2WŚ, albo i nie, bo nie było czasu...
"ale pani przygotowywała przez 3 akademie na zakończenie roku, nie pamięta pani?"
"a co ty opowiadasz, byłam cały czas w szkole, lekcje odbywały się normalnie, może czasem na 10 min wyskoczylam, ale cały materiał normalnie zrobiliśmy!".
@LM2525: czołgi* i amunicję!
Nie można o tym zapomnieć, nie możemy pozwolić histori zapomnieć o innych bohaterach bo było ich więcej niż jeden ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obyśmy tych wnuków doczekali, będę je katować opowieściami mocno ( ͡° ͜ʖ ͡°)