@Quantuum: nie pamiętam tickerów, wyciągnąłem sobie trzy spod Gazprom żeby zobaczyć jak się zachowują przy sankcjach. Nie mam już ich bo są zdjęte z watchlisty bez żadnego info z ich strony.
@Quantuum: ok, mam. czuję ściemę, że mają prawdziwe akcje.
możliwe będzie jedynie zamykanie pozycji. Zmiana ta wynika z braku możliwości otwierania nowych pozycji u brokerów realizujących zlecenia dla XTB. Nie możemy zagwarantować możliwości zamykania posiadanych pozycji w przyszłości zarówno na CFD i akcjach.Obecnie istnieje natomiast możliwość zmniejszenia lub zamknięcia już istniejących pozycji. Zachęcamy do uwzględnienia tej wiadomości w zarządzaniu swoim portfelem.
@Quantuum: wiem ale jaki jest zatem interes tych brokerów w ucinaniu sobie obrotów, z których żyją? Ten system jest już tak skorumpowany, że aż strach się czegoś dotykać. Mam trochę gme to zrobię drs’a
@Quantuum: nie wiem co zmienia fakt a co nie, widzę tylko ich mętne tłumaczenie. sorry ale ty tez pewnie nie masz bladego pojęcia co jest grane( ͡°͜ʖ͡°)
#xtb #gme
Komentarz usunięty przez autora
Ten system jest już tak skorumpowany, że aż strach się czegoś dotykać. Mam trochę gme to zrobię drs’a