Aktywne Wpisy
wiaderko-z-praniem +236
Wczoraj byłem w biurze i mieliśmy zwykłe spotkanie wewnątrz zespołowe (planowanie sprintu) i normalnie położyłem swój telefon obok lapka na stole. No i po spotkaniu, jak już w kuchni byłem podchodzi do mnie PMka i ni z tego ni z owego, tak po prostu z d00py mówi że mam dziecinne etui (xd).
Ja no to, że po pierwsze "no trudno to twoja opinia" no a po drugie to nawet jeśli to co
Ja no to, że po pierwsze "no trudno to twoja opinia" no a po drugie to nawet jeśli to co
dotankowany_noca +369
#mecz #pucharpolski #polsat #stream
@tomazzo69: xD specjalnie przed meczem sobie wygoogluje i ci wkleję ile linków mi znalazło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Typie polsat sport i niszowy mecz jakim jest Raków Arka to na pewno na cały świat puszczają i będą setki streamów.
@tomazzo69:
Od groma - tak, zagranicznych.
Znaleźć na google - prawie bzdura, google ukrywa takie wyniki w wyszukiwarkach.
Później trzeba jeszcze odszukać stronę, na której stream będzie w ogóle działał a nie ciął się co 2min przerywany reklamami których nie da się wyłączyć.
Ja się w pierwszej kolejności pytam o konkretne rozwiązania - legalne i płatne a ty mi rzucasz google.pl.
https://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2022-03-01/fortuna-puchar-polski-olimpia-grudziadz-wisla-krakow-transmisja-tv-i-stream-online/
@Matpiotr: NC+ nie posiada Polsatu Sport. Polast GO jest jakimś rozwiązaniem ale 40zł za jeden mecz, trochę mi się nie uśmiecha. Kiedyś na IPLA można było takie coś wykupić za 5zł.
Tobie też trzeba dupę podetrzeć?
A kasę wpłać na jakąś organizacje czy coś :)
@Matpiotr
@tomazzo69
I co? Można, bez niepotrzebnego obrażania?
@eXe1987: Dzięki!
Komentarz usunięty przez moderatora