Wpis z mikrobloga

@virus-t: Nie trzeba, bo umiem znalezc sobie link do meczow ktore mnie interesuja i nie potrzebuje do tego osob trzecich, to sie nazywa samodzielnosc, matke tez prosisz o podanie papieru do podtarcia dupy, bo nie mozesz sam znalezc?
@virus-t: Wystarczy znalezc strone z transmisjami sportowymi jest ich od groma, kilka sekund w google i juz, ale lepiej pytac ma wykopie, gdzie ten czas mogles przeznaczyc na znalezienie tego czego szukasz, LENISTWO poziom 9000.
Wystarczy znalezc strone z transmisjami sportowymi jest ich od groma

@tomazzo69:
Od groma - tak, zagranicznych.
Znaleźć na google - prawie bzdura, google ukrywa takie wyniki w wyszukiwarkach.
Później trzeba jeszcze odszukać stronę, na której stream będzie w ogóle działał a nie ciął się co 2min przerywany reklamami których nie da się wyłączyć.

Ja się w pierwszej kolejności pytam o konkretne rozwiązania - legalne i płatne a ty mi rzucasz google.pl.
virus-t - > Wystarczy znalezc strone z transmisjami sportowymi jest ich od groma

@...

źródło: comment_1646152198haAlSeZ6GLZDFkHzuy0oT7.jpg

Pobierz
gościu ten mecz jest na Polsacie więc będzie na platformie Polsatu. Kurna to takie dziwne?

@Matpiotr: NC+ nie posiada Polsatu Sport. Polast GO jest jakimś rozwiązaniem ale 40zł za jeden mecz, trochę mi się nie uśmiecha. Kiedyś na IPLA można było takie coś wykupić za 5zł.