Aktywne Wpisy
Kurde bele mireczki, mam problem. Może ktoś coś doradzi. U mojej mamy od jakiegoś czasu nastąpiło pogorszenie wzroku, oraz ogólna apatia, ciągle zmęczenie. Dzisiaj dała się mówić żeby kupić glukometr i sprawdzić cukier. Cały czas oscyluje wokół 300, a teraz wieczorem wynik to 370. W jaki sposób można jej pomóc aby zbić ten cukier. Nigdy się nie leczyła na cukrzycę. Najbliższy termin do lekarza to najwcześniej przyszły tydzień. Istnieją jakieś domowe sposoby,
DerMitteleuropaer +107
A w razie konfliktu to my walczymy, a kobiety są ewakuowane?
Urodzić się kobietą to jak wygrać w totka...
#ukraina #rosja #wojna
Komentarz usunięty przez moderatora
Mówię o powszechnej mobilizacji
@chigcht: spytaj osoby na które głosujesz w wyborach
---
Mam jeszcze taką hipotezę że przez biologiczną "taniość" spermy samce są mało wartościowe, tylko mężczyźni dorobili sobie do tego filozofię, żeby nie oszaleć i z depresji nie #!$%@?ąć tego wszystkiego. Szczęśliwie ta filozofia (honor, patriotyzm, ciężka praca na rodzinę) w czasach dobrobytu powoduje, że to mężczyźni budują silne społeczeństwa zapominając o byciu
I musimy się golić
zagadka rozwiązana
Niby da się to wytłumaczyć tak, jak to zrobił @dave27: ale i tak świadomość, że mężczyźni wysyłają na śmierć innych mężczyzn jest przygnębiająca
z resztą tak samo można napisać że nie da się nadrobić kobietami inteligencji mężczyzn :)