Aktywne Wpisy
Trabancik +25
Czas na sobotnią kontrolę tapet na telefonie, zapraszam serdecznie do wysyłania screenshotow.
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
Ja zaczynam
#glupiewykopowezabawy
josb515 +541
Rozpocząłem/am poważną naukę języka polskiego.
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Dowiedziałem/am się, że w przeciwieństwie do angielskiego litera y jest samogłoską i zrozumiałem/am, dlaczego jest tak wiele zyk, cz, sz, rz. Nauczyłem/am się również, co oznaczają znaki ó, ś, ź, ń. Mam nadzieję, że za miesiąc będę mógł/mogła czytać mikroblogi na Wykopie bez użycia tłumacza.ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#nauka #porea #korea
Jutrzejszy dzień będzie ważniejszy niż 24.02.2022. Rosyjska gospodarka padnie na pysk. Dlatego Kijów i Zelensky muszą za wszelką cenę przetrwać dzisiejszą noc. Jutro cały naród rosyjski zacznie kwestionować tę wojnę. Nawet ci, którzy uwierzyli w kłamstwa Kremla.
W poniedziałek rano gospodarcza bomba atomowa spadnie na Rosje i obejmie cały kraj.
#ukraina #wojna