Aktywne Wpisy
Kolorowezworki +160
Zdałem sobie sprawę, że przepisowa jazda po Polsce jest nie lada wyzwaniem. Podczas moich ostatnich wyjazdów, których trasa łącznie to ponad 2k km, postanowiłem sobie, że będę jechał w 100% zgodnie z przepisami. W przypadku ograniczenia prędkości - tempomat +7km/h bo o tyle mniej więcej zawyża mój prędkościomierz. Inni kierowcy się zachowują jak jakieś małpy - podjeżdżają pod dupę, machają łapami, migają światłami, wyprzedzają i hamują przed maską, wyprzedzają na trzeciego, wyprzedzają
stormi +6
czy jest tutaj ktos przystojni? czy jestem skazana na rozmowy z brzydalami
Sam Putin nie wykonuje rozkazu ataku nuklearnego. Potrzebne sa 3 osoby.
To jest kolejne straszenie zwyklych ludzi. Gdyby chcial naprawde postraszyc to przemiescil by odpowiednie jednostki a wywiady innych panstw szybko zrozumialy ze nie zartuje.
Zamiast tego robi ustawke w telewizji wydaje taki rozkaz wprowadzenia w stan gotowosci.
Dzieki temu w rosji odbierany jest jako silny i zdecydowany przywodca.
To jest tylko kolejna proba zastraszenia zachodniej opinii publicznej przed popieraniem pomocy Ukrainie.
#ukraina #rosja #wojna #ruskimir
W sumie poza tym że debile to panikarze i defetyści
@Spajkuss: gen Denaturov
Po 2 - wg. konstytucji. Hahahaha
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@elon_w_zbozu:
#!$%@? caly dzien z tego kisne xddd
kto to wymyslil wgl?
Komentarz usunięty przez autora
@Dorodny_Wieprz: wierzysz w to? To są ludzie bez zasad. Jak będzie chciał to sam wystrzeli, chociaż istnieje szansa, że zanim dosięgnie przycisk to dosięgnie go kula w łeb.
https://www.quora.com/If-Vladimir-Putin-went-off-the-deep-end-and-decided-to-unilaterally-launch-a-nuclear-strike-on-the-United-States-could-he-do-it-Do-the-Russians-have-any-system-in-place-to-prevent-one-unstable-person-from-starting
Komentarz usunięty przez autora