W wojnie na Ukrainie Rosjanie wykorzystują swoje najlepsze jednostki wojskowe, swój najnowszy sprzęt i uzbrojenie oraz realną taktykę przygotowaną do działania na teatrze europejskim. No nie wiem
@lebort: Tu nie chodzi o teorię tylko o praktykę. Co z tego, że używają najnowszego sprzętu, skoro używają go ludzie bez żadnego doświadczenia i duża część tego sprzętu nawet nie dojeżdża z powodu braku paliwa? Dopiero latało wideo jak strzelają do rosyjskiego T-90A. Ale co to za problem, jak został porzucony?
@SerasVCT no czyli takich ludzi tam mają. Desant robił specnaz. Rzucili rozgwardie na samym początku. To były ich najlepsze jednostki. Ratowali się czeczenami ale ci nawet dojechać nie zdążyli. Tak wygląda realna potęga Rosji.
Wprawdzie zgłoszenia samego profilu zostały odrzucone ale zgłoszenie dotyczące tego obrzydliwie manipulującego wpisu o ojcu i synu zaakceptowane, a za chwilę patrze banan, mam nadzieję że na długo.
Nikogo nie wolno nienawidzić i nikim nie wolno pogardzać. Dlatego, że nienawiść i pogarda są niszczące - niszczą tego człowieka, którym pogardzam, bo nie zostawiają mu już szansy na odmianę. I niszczą też mnie - bo skoro jest we mnie nienawiść, to znajdzie się miejsce i na zło... #ukraina #rosja
https://defence24.pl/sily-zbrojne/jak-wiedza-ukraincow-moze-pomoc-w-powstrzymaniu-rosji
I oni chcieli konkurować z zachodnim sprzętem
Taki f35, czy f22 raptor dominuja Rosyjskie SU w każdym aspekcie
#ukraina #rosja #wojsko
W wojnie na Ukrainie Rosjanie wykorzystują swoje najlepsze jednostki wojskowe, swój najnowszy sprzęt i uzbrojenie oraz realną taktykę przygotowaną do działania na teatrze europejskim.
No nie wiem