Wpis z mikrobloga

Byłem na stacji benzynowej odebrać paczkę, o dziwo były dwie osoby przede mna i żadnych kolejek, ale to chyba, dlatego ze nawet nie świeciły się ceny diesla i pb 95 xDDD.

No nic stoję sobie w kolejce i słyszę wchodnią gadkę gościa przede mną. Myślę sobie pewnie biedny Ukrainiec, nawet sie do niego uśmiechnąłem tak samo jak pan sprzedawca, ale po chwili myślę A MOŻE TO RUSKA ONUCA, w końcu gość w wieku około 50 lat powinien być teraz na froncie, a nie w Polsce auto tankować. Kątem oka zauważyłem, że pan sprzedawca zaczął również powątpiewać. Nasze miny zrobiły się groźne. Sprzedawca zaczął go wyzywać, dołączyłem oczywiście bez chwilu namysłu. Gość zaczął się bronić, że on Ukrainiec i po ukraińsku mówi, że pewnie nie potrafimy odróżnić ukraińskiego od rosyjskiego (to prawda, ledwo mówię po polsku, a co dopiero ukraiński od rosyjskiego umiałbym odróżnić), ale im bardziej się tłumaczył, tym bardziej napieraliśmy, mówie do pana sprzedawcy, że mam konto na znanym portalu geopolitycznym wykop peel i nie chciałbym, żeby ktoś mnie sfilmował jak daje się zmanipulować ruskiej onucy. To zaczelismy go obaj okladac. Wreszcie jak pan sprzedawca go zaczął straszyć, że wyleje na niego wrzątek, to przyznał się, że jest ruskim trollem wynajetym przez Putina. Nawet Was nie pytam czy zrobiłem źle, bo każda odpowiedź, że zrobiłem źle będzie pochodzić od ruskiej onucy, której trzeba dać bana.

poł #pasta
#ukraina
  • 3