Aktywne Wpisy
Koksixk +5
Ile piw może wypić osoba z mocną głową?
rtpnX +81
Bede tatą. W grudniu. Chyba dobrze to robie? Dwa lata temu siedziałem na wykopie, grałem w Warcrafta i jadłem topczipsy. Dziś mama żone, własny biznes i nie długo potomstwo. I to nie tak że jestem jakimś czadem, 5/10 no 6/10 po prysznicu XD A wszystko to przypadkiem. Ciekawe co się wykluje z białasa jak ściana i Wietnamki z północy xD Dziwne że nie mam żadnego strachu czy wątpliwości. Chyba dorosłem do tego?
Poprzednia część. Pierwsza część
Spamlista:
@FilozofujacaCalka, @ksionc, @dk994, @orchis1565, @Felonious_Gru, @oskark, @maciejkack, @UlfNitjsefni, @podredowana, @dziobalica
Po ciągnącej się od dwóch miesięcy przez 9 maili dyskusji, długo oczekiwane rozwiązanie:
W związku z powyższym należności wskazane w sporządzonym wezwaniu serii X nr xxxxxx zostały umorzone.
Sprawę uważamy za załatwioną.
Podsumowując: można wygrać przeprosiny i odstąpienie od całkowicie bezpodstawnych roszczeń, ale trzeba się nagadać/napisać i wykazać uporem maniaka - ugięcie się w jakimkolwiek momencie równa się konieczności zapłaty nienależnej kasy.
@rineo: czytaj: My mamy rację kmiotku ale jesteś tak mały że nawet nam się nie chce isć do sądu
xD
Gratulacje
Nie głupi pomysł. Wiedząc jak się skończy ew. rozprawa (czyli bez ryzyka, że koszta na mnie spadną) chciałem wynająć adwokata. Szkoda, może następnym razem :D
@rineo: Tylko pamiętaj, że koszta ze sprawy są obliczane względem cennika w sądzie. Przy zwykłych sprawach nigdy nie pokryjesz pełnych kosztów adwokata.