Wpis z mikrobloga

@Pryshlyak: Ha tfu na ciebie pisowcu, widzę, że tobie się po prostu takie standardy podobają, piękna cenzura pajacyku. Powiedziałbym to co napisałem jeszcze raz - każdemu politykowi tej partii i każdemu pisowcowi bez chwili zawahania. S--------j na czarno również, gardzę. Jak ktoś ma ochotę to może go zawołać.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Alex_mski: No to mam dla ciebie złe wieści. Świat jest bardziej skomplikowany. Jesteś tą niewykształconą plemienną biomasą, która bezrefleksyjnie opowiada się za czarnymi albo białymi i powołujesz się na hasła, których sam nie rozumiesz. Możesz już w---------ć, pożyteczny idioto.
  • Odpowiedz
@Pryshlyak: Ciekawe skąd masz informacje o moim wykształceniu - a no tak, zapomniałem, że ludziom takim jak ty bardzo łatwo przychodzi oczernianie czy zrzucanie winy na kogoś innego bez żadnych podstaw (ahh znowu te standardy ludzi, których próbujesz wybielać). Tak, tutaj sytuacja u podstaw jest czarno-biała. Nie dostrzegasz albo nie chce dostrzec oczywistych nadużyć tej władzy (choćby tych, które wymieniłem, ale pewien fan cenzury postanowił je po prostu usunąć), popierasz
  • Odpowiedz
@Alex_mski: O twoim braku wykształcenia (de facto) świadczy to, że zwyczajnie tkwisz na bardzo ograniczonej częstotliwości przekazu i nie dostrzegasz niczego poza tym. Ja zaledwie skrytykowałem twoją jednostkę kultu, a ty już mi przypisałeś etykietę w najbardziej prymitywny możliwy sposób a teraz opisujesz mój domniemany profil polityczny :D Padło sporo słów z twojej strony a mi wystarczy cię powiadomić, że nie głosuję i nie zamierzam głosować na PiS. W tym
  • Odpowiedz