Wpis z mikrobloga

Jako iż powoli zbliża się wiosna, chciałbym w tym sezonie mocno zaatakować outdoor. Ale że w temacie jestem kompletnie zielony ( ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) to czy znajdzie gdzieś jakiś wart sprawdzenia tutorial który krok po kroku, poprowadzi mnie od nasiona do fajnych jakościowych zbiorów? Może ktoś z was bazował na jakiś poradnikach i może polecić? #marihuana #cbd #konopie #ogrodnictwo #rosliny
  • 8
@adrian-mateusz: ojej, to było z 10 lat temu, nie pamiętam xd generalnie to tutoriali duzo wystarczy wygooglować, reszta zaczniesz się zastanawiać co najlepsze, jakie nawozy to na beirząco ogarniesz, na ten moment jaka mieszanka w ziemi powinna byc, jaka ochrona przed zwierzyna i slimakami jak nie robisz tego u siebie, i nawoz na wzrost wystarczą, to proste całkeim i przyjemne
@adrian-mateusz: ostatnio szukałam odpowiedzi na pytanie czy trenuje się automaty. Przejrzałam fora oraz poradniki i nie dowiedziałam się niczego ( ͡° ͜ʖ ͡°) jeden mówi tak a drugi nie, kolejny że można spróbować ale jedynie low stress.
Zbieraj sobie informacje, żeby mieć bazę i gdy pojawi się jakiś konkretny problem zapytaj tu ¯_(ツ)_/¯