Aktywne Wpisy
Z ambitnej osoby, z wyróżnieniami na studiach na politechnice, doszłam do momentu, że po prostu marzę o pracy typu żabka / biedronka / stacja paliw, ale nie wiem jak zniosę presję rodziny, że jak to tak, ja taka mądra miałam być, a w sklepie pracuję. 3 lata pracy z szefem narcyzem sprawiło, że czuję, że spleśniał mi mózg, a pewność siebie szoruje po dnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Elberus +97
#kanada #neuropa #4konserwy
Komentarz usunięty przez moderatora
@HrabiaTruposz: Nie na złom. Zapowiedziano, że jeśli ktoś nie zapłaci nałożonych mandatów za blokowanie drogi to auta mogą pójść na licytację w celu ich spłacenia.
@Normie_Lurker: tego co uciekł, schował się i szczał w majtki ze strachu? No w sumie typowy lewicowiec więc plusujcie czada xd
@wpisynienawisci: to akurat to nie był twój stary gdy dowiedział się że twoja stara w ciąży. Rozmawiamy tu o premierze Kanady
https://montrealgazette.com/news/quebec/dozens-of-protesters-join-quebec-city-trucker-convoy-with-more-on-the-way
No ale jak widać to było zbyt skomplikowane i muszą zgrywać politycznych męczenników.
@rebel101: No o to chodzi. Nasze wykopki powielają kłamliwą narracje, że w Kanadzie zabraniane są protesty, co jest oczywistym kłamstwem.
Problemem nie były protesty, tylko celowe i długotrwałe blokowanie ulic, mostów i nawet przejść granicznych przez protestujących.
Jakby sobie rozbili swoje miasteczko pod sejmem i organizowali zgłoszone demonstracje w mieście to mogliby to robić i do lata.
@Wedam: twój natomiast nie zesrał się ze strachu bo nawet nie wiedział że mu pękła guma w burdelu i tak oto powstałeś
Scigane sa osoby w ogole zwiazane z protestem i wprost tego okreslenia uzywa np policja ottawy.
@yhbgrobdoivbvwamsv: A co się robi z ludźmi, którzy świadomie pomagają w popełnianiu przestępstwa?
Komentarz usunięty przez moderatora