Aktywne Wpisy
Veela 0
#eurowizja ktory polski artysta mógłby wygrać Eurowizję? Tylko poważne propozycje
sildenafil +218
Rada Europejska ds Polityki Społecznej przyjęła dzisiaj dyrektywę, która za definicję zgwałcenia uznaje jedynie akt penetracji waginalnej, analnej lub oralnej o charakterze seksualnym ciała kobiety . Tak, tylko kobiety. To już tylko krok od przyjęcia jej przez Parlament Europejski. Co to oznacza w praktyce?
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
Ja wiem, że dla prawaków przykłady to zło. Im trzeba jak krowie na rowie wyjaśniać
Każdy kto bierze socjal chociaż go nie potrzebuje. Każdy kto wyciąga łapę po cudze "bo mu się należy". Bo "jak dają to trzeba brać".
Ja się wychowywałem jako jedno z czwórki dzieci wdowy. I NIKT się nie interesował czy my mamy co jeść albo czy mamy za co kupić książki do szkoły. I wszyscy pokończyliśmy studia. Bez zasiłków i bez inflacji którą te zasiłki powodują.
Można? Czy jednak trzeba każdemu
@rosikk1: Problem jest taki, że nikt nie protestuje, że takie rozdawnictwo jest. Ciul no jak już dają to wezmę, bo i tak mi zabierają to przynajmniej mam jakiś zwrot. Człowiek wie, że to złe, ale nic nie robi, żeby to
@wojtoon: dowód anegdotyczny. Super. Ale co on zmienia?
@szczyp1orek: czyli rozumiem, że to jedna osoba wzięła całe 500+? Grubo odleciałeś
@szczyp1orek: tak, korwiniści gardzą kasą z socjalu. Tylko w ich przypadku to jest WYJĄTKOWA sytuacja, gdzie oni mogą brać. Inni nie. Ale oni tak
-ja gardzę wódką z przemytu, dlatego jej nie piję
2/10 bo odpisuję, nie można być tak głupim
Temat dzietności to w ogóle inna sprawa. 500+ nie zmieniło w tym nic. Ale jednak branie socjalu i krzyczenie, że jest on zły to podręcznikowy przykład prawaka hipokryty