Aktywne Wpisy
Tymariel +285
Hej Mirki i Mirabelki. Wczoraj wskoczyła mi nowa odznaka. Jestem już na wykopie od 15 lat. Z tej okazji mam zaszczyt ogłosić, że organizuje #rozdajo 150€ dla jednego Mirka/Mirabelki!
Zasady:
- Zieloni nie
- pato tagi tez nie
- Daj plusa!
- kliknij w pajacyka! https://www.pajacyk.pl/
- W komentarzu wrzuć zabawnego mema, lub napisz na co by poszła wygrana
- czas na danie plusa i komentarza to 24h od dodania tego wpisu.
Zasady:
- Zieloni nie
- pato tagi tez nie
- Daj plusa!
- kliknij w pajacyka! https://www.pajacyk.pl/
- W komentarzu wrzuć zabawnego mema, lub napisz na co by poszła wygrana
- czas na danie plusa i komentarza to 24h od dodania tego wpisu.
DzonySiara +652
Chyba najlepsze rozwiązanie jakie mogło zostać wprowadzone...
#technologia
#technologia
Komentarz usunięty przez moderatora
@RandyBobandy:
Korwin ma rację tam gdzie ma, czyli w max 20% swojego #!$%@? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@HoganPaul: i co z tego? Te idee to ciągle bajki. Wolny rynek, który rozwiązuje wszystkie problemy ekonomiczne świata i sprawia, że każdy jest szczęśliwy i ustawiony finansowo to bajka taka sama jak ta o komunizmie, w którym każdy jest równy i szczęśliwy. To wszystko wygląda pięknie na papierze, ale w realnym świecie nie
Jako wieloletni fan Korwina, który próbował działać w strukturach UPR, zauważam także jeszcze jeden czynnik u Janusza - wiek. Czytając jego wypowiedzi z lat 90' widać przemyślane poglądy i bardzo konsekwentną logikę, która w ca 5% przypadkach doprowadzała do skrajnej "dziwaczności". Mniej więcej od 2010r. zaczyna się to sypać - Korwin coraz częściej pisze o sprawach o których nie ma pojęcia, a jego
@HoganPaul: Jako zwolennik wolnego rynku powiem, że niestety nierzadko i na ten temat gada kocopoły, chociaż nie tak często jak na inne tematy. Samo zrównywanie to czy rynek jest wolny czy nie, niemal wyłącznie, do poziomu opodatkowania,
W każdym inteligenckim środowisku podniesienie argumentu ad hitlerum jest uznane za automatyczną porażkę i samo-wykluczenie się z dyskusji. Długo tego nie rozumiałem, ale w końcu zacząłem ( ͡° ͜ʖ ͡°). Z obecnej perspektywy kompletnie nie mogę zrozumieć, dlaczego Korwin z uporem maniaka w to brnął, skazując siebie na alienację między dojrzalymi i wykształconymi ludźmi (co też tłumaczy, dlaczego wokół niego jest tyle
@adamczo A dla mnie mnie to