Aktywne Wpisy
JessePinkman38 +473
Chicoxxx66 +143
Może mi ktoś powiedzieć, co takie barany mają w głowie?
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Jedziesz sobie DK 90-100 kmh I zawsze trafi się idiota któremu jest za wolno i musi #!$%@?ć grubo ponad normę. Przykład z dzisiaj jadę sobie DK10 około 100 kmh za mną pojawia się Skoda i zaczyna wyprzedzać, później bardzo szybko dochodzi, więc pewnie było lekko 140+
Powinni napisać jakąś ustawę, że możesz zatrzymać takiego gościa i nakłaść mu po ryju. Gardzę.
#
Obecnie jestem #scala devem. Opłaca się w to iść? Orientujecie się czy ten język ma dużą przyszłość?
#programowanie #blockchain #programista15k
Tylko że póki co nie ma za dużo ofert pracy, rozumiem że to się rozwija, ale czy potem nie będzie to zbyt wąska specjalizacja, gdzie ciężko mi będzie znaleźć coś innego?
Może to właśnie oni cię rekrutują i sponsorują Ci swój własny certyfikat? :D
Trochę mi się odechciało po tym czego się dowiedziałem, ale może dobrze zapłacą to rozważę :D
https://jobs.lever.co/swissborg/26f48e0d-7d0b-405d-b08f-3fb3ebc6e229